Dienstverlening

Team Frisia Makelaars Woningmakelaardij
Team Frisia Makelaars Woningmakelaardij

Frisia Makelaars is in de regio Haaglanden al sinds lange tijd een van de grootste spelers op het gebied van commercieel onroerend goed. Ons team bestaat uit gespecialiseerd en goed opgeleid personeel met een uitstekende kennis van de lokale en regionale markt. 
De makelaars van Frisia houden zich bezig met de aan- en verkoop, huur en verhuur van kantoren, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, winkels en beleggingsobjecten. 

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van kantoren, winkels, bedrijfscomplexen en ook specifiek onroerend goed als bijvoorbeeld scholen, kloosters, kerken, toekomstige woningbouwlocaties en horeca. Een voortdurende monitor van de markt zorgt voor de meest nauwkeurige gegevens voor de door ons gehanteerde rekenmodellen. Schakel ons in voor een uitgebreide rapportage t.b.v. aan- en verkoop, aan- en verhuur, projectontwikkeling, beleggingsportefeuille, grondwaardebepaling en contra-expertise. 

Onze portefeuille van opdrachtgevers omvat o.a. institutionele beleggers, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bancaire instellingen, accountantskantoren (in verband met o.a. balanstaxaties), corporaties en gemeenten. 

Diensten

Team Frisia Makelaars Woningmakelaardij
Team Frisia Makelaars Woningmakelaardij

Om opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt Frisia Makelaars een ‘full service’ pakket. Het pakket bestaat uit de volgende diensten:

Consultancy
Frisia Makelaars geeft advies in brede zin over de steeds veranderende vastgoedmarkt. Toekomstscenario’s worden uitgestippeld aan de hand van concrete gegevens en marktkennis.

Huur / verhuur
Frisia Makelaars heeft een uitgebreid huuraanbod en adviseert bij huur en verhuur.

Koop / verkoop
Frisia Makelaars heeft een uitgebreid koopaanbod en adviseert bij koop en verkoop

Onderzoek
Frisia Makelaars besteedt uitgebreid aandacht aan onderzoek. Meten is weten. Regelmatig verschijnen er rapporten over de ontwikkelingen op woningmarkt en de kantorenmarkt.

Taxaties
De taxateurs van Frisia Makelaars beoordelen aan de hand van een beproefde methodiek de waarde van vastgoed. Vanzelfsprekend voldoet deze methodiek aan de geldende nationale en internationale richtlijnen.

Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.