KijkMijnHuis

KijkMijnHuis
KijkMijnHuis

Digitaal woondossier levert eenvoud en gemak in hectische periode

Frisia Makelaars biedt, als eerste makelaar in Den Haag, al haar woonconsumenten een extra digitale service aan in het traject van koop tot en met de verhuizing naar een nieuwe woning. Een initiatief die Frisia Makelaars in samenwerking met de landelijke makelaarsorganisatie Dynamis heeft opgezet. In november 2008 werd hiervoor de intentieverklaring met het interactieve adviesplatform KijkMijnHuis getekend. KijkMijnHuis geeft de klant middels een digitaal woondossier informatie en advies geeft rondom de koop van een woning tot en met de verhuizing zelf. Frisia Makelaars wil haar woonconsumenten hiermee van een extra service voorzien in deze hectische periode.

Wat is Kijk Mijn Huis?

Website van de eigen woning
Het digitale woondossier KijkMijnHuis is per direct kosteloos beschikbaar voor iedereen die via ons een woning koopt. In feite is het digitale woondossier een website voor de eigen woning, waarop u zelf eenvoudig onder andere foto’s kan plaatsen en een dagboek bij kan houden om te delen met familie en vrienden.

Advies en informatie op maat
De extra toegevoegde waarde van het woondossier ligt in de eenvoud waarmee u als koper op de hoogte gehouden wordt van allerlei ontwikkelingen rondom de verhuizing. Bijvoorbeeld het maken van (verhuis)planningen, het regelen van de nutsvoorzieningen. Daarnaast ontvangt u herinneringen voordat specifieke zaken, zoals het versturen van verhuisnotificaties, geregeld moeten worden. Een extra service van het woondossier is de jaarlijkse WOZ waardeherinnering per SMS.

Hoe gebruik ik KijkMijnHuis?
Met KijkMijnHuis kunt u vrienden en familie op een leuke, interactieve manier op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond uw aanstaande verhuizing. Het is dé persoonlijke interactieve website speciaal voor u ingericht en daarmee toegespitst op uw situatie. KijkMijnHuis bestaat uit twee delen, een publiek deel en een privé deel.
Met het publieke deel kunt u uw vriendenkring en familie die natuurlijk razend benieuwd zijn naar uw nieuwe woning, simpel op de hoogte brengen van uw zojuist aangekochte huis. U bepaalt natuurlijk zelf wie wat ziet. Naast het eerste fotoalbum wat wij voor u geplaatst hebben, kunt u zelf simpel uw website actueel houden zodat uw vrienden en familie uw verhuizing kunnen volgen.

Natuurlijk is het delen van u nieuwe woning niet verplicht, u bepaalt altijd zelf wie uw KijkMijnHuis-site mag bezichtigen en wie niet.
In het privé deel wordt u gedurende het verhuisstraject professioneel begeleid, u krijgt o.a. waardevolle adviezen op beslissingsmomenten van professionals. Daarnaast kunt u gebruik maken van handige planningen en uw huis alvast 3D inrichten. Bent u benieuwd naar alle handige en nuttige tools die voor u beschikbaar zijn, neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijke KijkMijnHuis website op maat.

Bij de realisatie van ieder woondossier doneert KijkMijnHuis een bedrag aan Homeplan, een Nederlandse goede doelen organisatie die zich sinds 1997 inzet voor de huisvesting van de allerarmsten in ontwikkelingslanden.

Voor een voorproefje van Kijk Mijn Huis: klik hier.

Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.