Villapark Uithofslaan

Villapark Uithofslaan
Villapark Uithofslaan

Villapark Uithofslaan is een luxe woonwijk in wording, in een groene omgeving aan de rand van Den Haag. Met een aantrekkelijk aanbod van duurdere woningen wil Den Haag meer internationale organisaties en bedrijven trekken. Op dit moment zijn er verschillende vrije kavels te koop.

Tussen natuur en wereldstad
Buiten de stad is er de rust en ruimte. In de natuurlijke omgeving van weilanden, riviertjes en oude boomgaarden is volop gelegenheid om te zwemmen, fietsen of paardrijden. Recreatiegebied Madestein en landgoed Ockenburg liggen vlakbij. Aan de andere kant is de stad met al haar bedrijvigheid, winkels en uitgaansgelegenheden ook dichtbij.

Royale kavels te koop
In Villapark Uithofslaan verrijzen zo’n 200 woningen in fasen. De eerste fase van 50 woningen is al gereed. Daarnaast zijn er op dit moment circa 25 vrije bouwkavels te koop, met formaten van 600 tot 1000 vierkante meter.

Villapark Uithofslaan: De Seizoenen
Het eerste deel van de aanleg van de villawijk is zo goed als afgerond. Dit deel is gebouwd onder de naam 'De Seizoenen'. Het ontwerp van de openbare ruimte is klaar en wordt vanaf januari 2010 uitgevoerd. Ook komt er een nieuwe ontsluitingsweg naar de Poeldijkseweg. Meer informatie over deze ontwikkelingen vindt u op Villapark Uithofslaan: De Seizoenen.

De Kavels

Kaveloverzicht
Kaveloverzicht

Vrije kavels van 600 tot 1000 m2
In Villapark Uithofslaan kunt u een eigen kavel kopen én zelf uw woning vormgeven. U heeft een keuze uit 23 royale, vrije kavels. De kavels variëren in grootte van 600 vierkante meter tot 1000 vierkante meter, langs de Uithofslaan of op een eigen eiland aan de Wennetjessloot.

Kaveloverzicht
Hieronder ziet u een overzicht van alle kavels in Villapark Uithofslaan.

Kavelpaspoort
Een kavelpaspoort omvat de meest belangrijke algemene informatie, bebouwingsvoorschriften en specifieke randvoorwaarden met betrekking tot de uitgifte van de kavel.

Meer informatie per kavel kunt u opvragen bij villapark-uithofslaan@frisiamakelaars.nl. Ook kunt u ons bellen op 070 - 342 01 01

Kavelafmetingen

Kavelafmetingen
Kavelafmetingen

In Villapark Uithofslaan kunt u een vrije kavel kopen om zelf vorm te geven aan de woning die u wilt realiseren. U heeft de keuze uit 23 royale, vrije kavels. De kavels variëren in grootte van 600 m2 tot 1000 m2. 

Hieronder vindt u van elke kavel specifieke afmetingen:

Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.