Kuijs Reinder Kakes nieuwe partner DynamisNummer 1 makelaar van Noord Holland kiest voor Dynamis

Op dinsdag 3 juni 2014 is door Dynamis op de PROVADA bekendgemaakt dat Kuijs Reinder Kakes officieel is toegetreden als nieuwe partner in Dynamis. De vennoten van Kuijs Reinder Kakes en het bestuur van Dynamis tekenden deze morgen de toetredingsovereenkomst op de stand van Dynamis. Vanaf nu behoort het Noord-Hollandse bedrijf tot het organisatienetwerk van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars. De toetreding van deze partner betekent voor zowel Dynamis als voor Kuijs Reinder Kakes een versterking van de regionale én landelijke marktpositie.

Kuijs Reinder Kakes

Kuijs Reinder Kakes is de nummer 1 makelaar in de regio Noord-Holland en bestaat al meer dan 90 jaar. Het bedrijf heeft zes vestigingen met in totaal 55 medewerkers. Kuijs Reinder Kakes is actief op de gebieden woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, hypotheek- en verzekeringsadvies, taxaties en financieel advies. Door de aansluiting van Kuijs Reinder Kakes breidt het netwerk van Dynamis zich ook uit naar Noord-Holland. Dit betekent voor zowel Dynamis en haar taxatietak Dynamis Taxaties Nederland als Kuijs Reinder Kakes een versterking van de regionale én landelijke marktpositie.

Waarom sluit Kuijs Reinder Kakes zich aan bij het landelijke netwerk van Dynamis? Algemeen directeur Sander Heidinga: “Voor landelijke opdrachtgevers is het belangrijk dat landelijke partijen kennis hebben van de regio. Om deze opdrachtgevers te bedienen is het van toegevoegde waarde dat regionale marktleiders elkaar opzoeken om expertise met elkaar te delen. Wij sluiten ons daarom graag aan bij Dynamis om onze ervaring te geven aan het Dynamis netwerk en tevens te kunnen putten uit de kennis die het Dynamis netwerk al bezit.

Ook Dynamis is verguld met de samenwerking. Dynamis directeur Monique Tetteroo: “Kuijs Reinder Kakes is een topspeler in Noord-Holland en fundeert haar activiteiten op de regionale kennis van het vastgoed, opgebouwd tijdens de vele decennia van haar bestaan. Dit profiel sluit perfect aan bij de doelstellingen van Dynamis. Wij zijn daarom erg blij dat we Kuijs Reinder Kakes mogen verwelkomen binnen het samenwerkingsverband van Dynamis. We gaan met veel vertrouwen de toekomst samen met Kuijs Reinder Kakes tegemoet en hopen veel voor elkaar te kunnen betekenen.

Samenwerkingsverband uitgebreid

Door de toetreding van Kuijs Reinder Kakes omvat het samenwerkingsverband van Dynamis nu de volgende partners: Boek & Offermans Makelaars, Frisia Makelaars, HRS Bedrijfsmakelaars, Kuijs Reinder Kakes Makelaars, Lamberink Bedrijfsmakelaars, Molenbeek Makelaars, Ooms Makelaars, Rodenburg Makelaars, Snelder Zijlstra Makelaars, Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem, Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen, Van der Sande Makelaars, Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars. 

Monique Tetteroo
1595_Toetreding-Kuijs-Reinder-Kakes.JPG
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.