Dynamis feliciteert Boek & Offermans MakelaarsNieuw kantoor in Venray

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, heeft haar activiteiten opnieuw uitgebreid. Nadat begin dit jaar de taxatieafdeling werd versterkt, is het full-service makelaarskantoor sinds 1 november jl. ook actief in Noord-Limburg.

Per 1 november jl. is Era Maas Regio / BOG Noord-Limburg in Venray overgenomen. Het vier medewerkers tellende makelaarskantoor van Carel Fijen, dat zich bezig houdt met zowel de particuliere als de commerciële makelaardij alsmede taxatie- en consultancyadvies, gaat vanaf heden verder onder de vlag van Boek & Offermans Makelaars.

Met de overname van Era Maas Regio / BOG Noord-Limburg is een lang gekoesterde wens van Boek & Offermans Makelaars in vervulling gegaan. Directeur Didier Boek licht toe: 'Als Boek & Offermans Makelaars zijn we voornamelijk actief in de regio Zuid-Limburg. Bij onze opdrachtgevers is echter steeds meer behoefte aan één aanspreekpunt voor hun vastgoedvraagstukken in de gehele provincie. Met deze uitbreiding voldoen wij hieraan en kunnen we onze lokale- en landelijke opdrachtgevers nog beter bedienen.'

Voor Era Maas Regio / BOG Noord-Limburg wordt de overdracht vooral ingegeven door de combinatie van continuïteit, kwaliteit en de uitbreiding van het relatienetwerk. Oprichter Carel Fijen geeft aan: 'De markt vraagt in toenemende mate slagkracht in combinatie met kwaliteit. Boek & Offermans Makelaars waarborgt dit op korte en lange termijn door hun sterke organisatiestructuur en het Dynamis lidmaatschap. Verdere professionalisering op het gebied van makelaardij en taxaties, waaronder het RICS en NVM lidmaatschap, alsmede specialisten op elk vastgoedvlak maken ons een sterk en allround full service-kantoor.' Carel Fijen, die al meer dan 25 jaar actief is in de makelaardij, blijft als kantoordirecteur in Venray het aanspreekpunt voor alle nieuwe en bestaande relaties.

Marjolein Scheeringa
2005_Boek-en-Offermans-Venray-bijgesneden.jpg
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.