Impressie PROVADA 2015

Van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 juni vond in Amsterdam RAI de elfde PROVADA plaats. Dynamis presenteerde haar geheel vernieuwde stand tijdens de vastgoedbeurs op de vertrouwde plek in hal 10. Onderstaand leest en ziet u een impressie. 

Tijdens de PROVADA vond op dinsdagmiddag voor de eerste keer de Dynamis Logistics borrel (in samenwerking met Logistiek Magazine) plaats. Regio Venlo - Venray, de grote winnaar van de verkiezing Logistieke Hotspot 2015 vertelde tijdens de borrel onder het genot van een biertje en een bitterbal over de logistieke kracht van zijn regio. Een impressie van de borrel ziet u hier.

Traditiegetrouw was op woensdagmiddag de Bier & Bitterballen Borrel. Al voor de officiële aanvang van de borrel was het gezellig druk op de stand. Zoals elk jaar had Dynamis ook weer een speciale bierprimeur klaarstaan: dit jaar was dat 'Tourkoorts' van Brouwerij De Leckere. Naast Tourkoorts stond ook het 'gewone' pils van Brouwerij De Leckere klaar. Gezien de vele lege flesjes en lege schalen bitterballen was het een erg geslaagde en gezellige borrel. Kijk hier voor de foto's

Ook op woensdagmiddag is Dynamis Taxaties Nederland toegetreden tot Stichting Vastgoeddata (StiVAD). Klik hier voor het persbericht en foto van de ondertekening. 

Gedurende de PROVADA genoten de partners in Dynamis en hun relaties van een exclusieve lunch. De foto's zijn hier te zien. 

Donderdagmiddag ontvingen we een afvaardiging van FoodValley op onze stand. Directeur Wilfred van der Neut vertelde over de kracht van Dynamis in de regio.

 

Marjolein Scheeringa
2625_IMG_9327a.jpg
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.