Nummer 1 makelaar van Noord-Nederland kiest voor DynamisLamberink Makelaars & Adviseurs treedt toe als nieuwe partner

Lamberink Makelaars & Adviseurs treedt met ingang van 15 juni officieel toe als nieuwe partner in Dynamis. Vanaf nu behoort Lamberink niet alleen met de bedrijfsonroerend goed tak, maar met de volledige dienstverlening tot het organisatienetwerk van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars. De toetreding van deze partner betekent voor zowel Dynamis als voor Lamberink Makelaars & Adviseurs een versterking van de regionale en landelijke marktpositie.

Lamberink Makelaars & Adviseurs
Sinds oprichter Harry Lamberink meer dan 25 jaar geleden startte met een makelaardij in Assen, is Lamberink Makelaars & Adviseurs uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren van Noordoost-Nederland. Het bedrijf heeft vestigingen in Assen, Emmen, Groningen, Hardenberg, Rolde en Zuidlaren. Lamberink is actief op de gebieden woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, taxaties, verzekeringen en financieel advies. Er werken 45 medewerkers. Door de aansluiting van Lamberink breidt het netwerk van Dynamis zich verder uit naar het noorden van het land. Dit betekent voor zowel Dynamis en haar taxatietak Dynamis Taxaties Nederland als Lamberink Makelaars & Adviseurs een versterking van de regionale én landelijke marktpositie.

Waarom sluit Lamberink Makelaars & Adviseurs zich aan bij het landelijke netwerk van Dynamis? Directeur Harry Lamberink: “We zijn ons in de afgelopen jaren naast woningmakelaardij ook meer gaan ontwikkelen op de bedrijfsonroerend goed markt. Voor deze tak van sport waren we al een aantal jaren partner in Dynamis. Nu we ook met de wonen afdeling partner in Dynamis zijn, treden we met één label naar buiten. Voor ons betekent deze stap nieuwe kansen en een sterkere focus op de zakelijke markt. Daarnaast biedt Dynamis ons het nodige om voorop te blijven lopen in de ontwikkelingen op het gebied van woningmakelaardij.”

Ook Dynamis is verheugd met de samenwerking. Dynamis directeur drs. ing. Wilfred van der Neut MRE: “Lamberink Makelaars & Adviseurs is een topspeler in het noorden van Nederland en fundeert haar activiteiten op de regionale kennis van het vastgoed, opgebouwd tijdens de vele jaren van haar bestaan. Dit profiel sluit perfect aan bij de doelstellingen van Dynamis. Wij zijn daarom erg blij dat we nu, naast de bedrijfsmatige afdeling, de wonen afdeling van Lamberink Makelaars & Adviseurs mogen verwelkomen binnen het samenwerkingsverband van Dynamis. We gaan met veel vertrouwen de toekomst samen met Lamberink Makelaars & Adviseurs tegemoet en hopen veel voor elkaar te kunnen betekenen.”

Samenwerkingsverband uitgebreid
Door de toetreding van Lamberink Makelaars & Adviseurs omvat het samenwerkingsverband van Dynamis nu de volgende partners: Boek & Offermans Makelaars, Frisia Makelaars, HRS Bedrijfsmakelaars, Kuijs Reinder Kakes Makelaars, Lamberink Makelaars & Adviseurs, Molenbeek Makelaars, Ooms Makelaars, Rodenburg Makelaars, Snelder Zijlstra Makelaars, Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem, Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen, Van der Sande Makelaars en Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars.

Marjolein Scheeringa
2646_Lamberink-fb-2a.jpg
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.