Dynamis blijft topspeler in rankings

Net als voorgaande jaren is Dynamis opnieuw geëindigd in de top 4 van beste makelaars bedrijfsmatig onroerend goed. Dit blijkt uit de jaarlijkse rankings van PropertyNL en Vastgoedmarkt.

Kijkend naar de verschillende vastgoedcategorieën heeft Dynamis een sterke positie in zowel de gebruikersmarkt bedrijfsruimte als kantoren. In de sector bedrijfsruimten steeg Dynamis van de derde naar de tweede positie. Op het gebied van kantoorruimten consolideerde Dynamis haar vierde positie. Tevens is Dynamis met kop en schouder marktleider gebleven bij de kleinere gebruikerstransacties kantoren <200 m2 en bedrijfsruimten <500 m2. In meer dan 90% van de gebruikerstransacties trad Dynamis het afgelopen jaar op voor de eigenaar. Ook in de sector winkelruimte behield Dynamis haar vierde positie.

In een aantal belangrijke economische regio’s zoals Rijnmond (Ooms Makelaars), Twente (Snelder Zijlstra Makelaars), Zuid-Limburg (Boek & Offermans Makelaars), Arnhem/Nijmegen (Strijbosch Thunnissen Makelaars) en West-Brabant (Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars) hebben de Dynamis partners sterke posities in de gebruikersmarkten.

In de overige regio’s waaronder Gooi en Eemland (Molenbeek Makelaars), Haaglanden (Frisia Makelaars), Midden Brabant (HRS Bedrijfsmakelaars), Noord-Nederland (Lamberink Bedrijfmakelaars), Noord/Midden Limburg (Boek & Offermans Makelaars), Noord-Holland Noord (Kuijs Reinder Kakes Makelaars), Utrecht e.o. (Molenbeek Makelaars), Zwolle e.o. en Stedendriehoek/Veluwe (Rodenburg Makelaars) en Zuidoost Brabant (Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars) behoren de partners in Dynamis tot de top 10 makelaars.

De partners in Dynamis, onze regionale autoriteiten, onderschrijven met hun hoge posities in de regionale ranglijst gezamenlijk de sterkere landelijke toppositie van Dynamis. Dynamis feliciteert haar leden met hun mooie posities. De dertien regionale makelaars hebben in 2015 hun toegevoegde waarde wederom laten zien, een trend die zich in 2016 voortzet.

4049_Top-10-kleine-transacties-2016.png
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.