Dynamis groeit! Dynamis partner Ooms opent nieuwe vestiging

Lansingerland, 2016 – Ooms Makelaars, partner in Dynamis, opent deze week haar deuren in Lansingerland. Dit is de achtste vestiging voor dit makelaarskantoor. Naast deze nieuwe vestiging is Ooms te vinden in de hele regio Groot-Rijnmond, Drechtsteden, Voorne-Putten en nu dus ook in de 3 B’s; Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk.


Al eerder betrad Ooms deze markt met haar zakelijke vastgoedtak. Na onderzoek in deze groeiende lokale markt heeft Ooms Makelaars Wonen besloten haar verzorgingsgebied te vergroten en zich ook hier te vestigen.

Makelaar en Taxateur Lucinda van Leijenhorst: “Lansingerland ondergaat momenteel een positieve groei; denk aan nieuwbouwprojecten, groei van de bevolking en meer jonge gezinnen. Dit zijn ontwikkelingen waar wij graag een onderdeel van zijn. Nieuwbouw is onze specialiteit en in de regio Rotterdam zijn wij op dat gebied zeer bedreven. Die kennis nemen we mee, net als alle kennis die wij delen over de verschillende vestigingen.

“De kracht van Ooms Makelaars ligt in het delen van kennis, marktinformatie, maar ook de onderlinge uitwisseling van potentiele kopers.” Lucinda vervolgt: “Onze blik is wijder dan de lokale zoekers, wij koppelen kopers en verkopers uit alle regio’s aan elkaar. Dat maakt ons als organisatie effectief, maar ook hecht.”

 

Met gepaste trots

Met gepaste trots opent Ooms haar deuren in Lansingerland. Iedereen is welkom om binnen te stappen en persoonlijk kennis te maken. “Wij zijn een familiebedrijf, waar de medewerkers niet een paar jaar, maar tientallen jaren werken. Zo gaan wij ook met onze klanten om, dat is onze cultuur en die zit heel diep. Niet zomaar een opdracht, maar een relatie voor het leven, in alle fases!”

Als u verhuisplannen heeft kunt u bij Ooms Makelaars langs voor een gratis waardebepaling en/of een oriënterend verkoopadviesgesprek. Ooms Makelaars werkt onder het motto ‘No Cure No Pay’, omdat alleen het beste verkoopresultaat telt bij Ooms.

 

Ook voor aankoopbegeleiding bij een nieuwe woning en/of hypotheekadvies voor de beste financiële oplossing bent u aan het juiste nieuwe adres:

Ooms Makelaars Lansingerland

Westerwater 44 | 2651 JN Berkel en Rodenrijs
Tel: 010 - 302 99 99
lansingerland@ooms.com

 

Nieuwe opdrachten zijn welkom! 

Speciaal omdat wij het eerste zetje in de rug enorm waarderen:
Voor nieuwe klanten hebben wij een actie! Verkopers die hun woning in oktober of november bij ons in verkoop zetten, ontvangen een dinercheque ter waarde van 100 euro.

Manon Veldkamp
4501_ooms-kaart.jpg
4502_Ooms-nieuw-kantoor.jpg
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.