Dynamis groeit verder! Dynamis partner Lamberink opent nieuwe vestiging in Groningen

Lamberink Bedrijfsmakelaars, nu ook gevestigd in Groningen. Na 10 jaar Lamberink Woningmakelaars aan de Westerkade in Groningen heeft nu ook Lamberink Bedrijfsmakelaars een eigen vestiging in Stad geopend.

Over Lamberink 
Sinds de start in 1988 is Lamberink Makelaars uitgegroeid een van de grootste makelaarsorganisaties van Noord-Nederland met totaal 50 medewerkers en vestigingen in Groningen, Assen, Rolde, Zuidlaren, Emmen en Hardenberg. De bedrijfsmakelaardij werd tot dusverre centraal bediend vanuit de hoofdvestiging in Assen. Omdat de bedrijfsmatige portefeuille toeneemt in het Groningse is besloten om ook hier een bedrijfsmakelaardij te openen aan de Leonard Springerlaan 7 (kantorenpark Martini Tradepark). De woningmakelaardij blijft aan de Westerkade 1. 

 

Landelijk netwerk Dynamis 
Lamberink Bedrijfsmakelaars is niet alleen een lokale speler, maar heeft vanuit de 6 eigen vestigingen ook een sterk regionaal netwerk dat heel Noord-Nederland omspant.

Daarnaast biedt Lamberink ook landelijke dekking als partner in Dynamis. Een samenwerkingsverband van grote toonaangevende makelaarskantoren met 37 vestigingen verspreid over Nederland. Hiermee heeft Lamberink directe toegang tot een uitgebreide database en landelijke uitwisseling. Lamberink Bedrijfsmakelaars is er voor bedrijfshuisvesting, taxaties, vastgoedconsultancy en beleggingsmakelen. Binnen het team heeft iedere bedrijfsmakelaar zijn of haar eigen specialismen. 

 

Groeten in Groningen 
Lamberink Bedrijfsmakelaars begroet graag de ondernemers van Groningen en staat met een stand op de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven die gehouden worden op dinsdag 8 en woensdag 9 november in Martiniplaza te Groningen (stand 5090). Voor het maken van een afspraak kan contact worden opgenomen met Marian Duiven, bedrijfsmakelaars@lamberink.nl of bel 050 367 20 28.

Manon Veldkamp
4565_foto-lamberink.png
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.