Sprekende Cijfers Symposium 2014Big Data van onschatbare waarde voor vastgoed

Op donderdag 27 maart vindt voor de twaalfde keer het Dynamis Sprekende Cijfers Symposium plaats. Het thema van deze editie is: 'Big Data'. Tijdens het symposium spreken diverse topsprekers over wat Big Data is en welke kansen het biedt voor de vastgoedwereld.

 

Big Data: waarom?

Dit jaar is 'Big Data' het thema van het Sprekende Cijfers Symposium. Wereldwijd is een enorme hoeveelheid data beschikbaar en neemt de snelheid waarop dit wordt verzameld verder toe. Deze data is afkomstig uit onder andere navigatiesystemen, smartphones, CBS-gegevens en talloze andere datasets. Het gebruik van Big Data kan de vastgoedbusiness verrijken. Hoe wordt data gebruikt in andere sectoren? Wat is hiervan te leren en hoe kunnen we Big Data toepassen in onze vastgoedsector teneinde concurrenten voor te zijn, een hoger rendement te realiseren en betere relaties te onderhouden?

Aan het Dynamis Sprekende Cijfers Symposium nemen meer dan 350 directeuren en managers van banken en financiers, lokale, regionale en landelijke overheid, (bouwende) projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, vastgoedconsultants, makelaars en brancheverenigingen.

Programma

Aan het symposium verlenen enkele interessante sprekers en discussiepanelleden hun medewerking. - Boris van der Gijp, Director Strategy & Research van Syntrus Achmea - Eric van Tol, Director van het Expertisecentrum Big Data van Fontys Hogeschool ICT - Eric Faber, Managing partner van Fakton.

Een van de top-5 sprekers van 2013, Karl Raats, zal op inspirerende wijze een paneldiscussie leiden ('Big Data is here; all we need now is a Big Idea').

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Dit jaar vindt het symposium plaats in Supernova, de nieuwe parel van de Utrechtse Jaarbeurs. De nieuwe zalen ondersteunen met hun design wat er binnen gebeurt. De Progress-zaal heeft bijvoorbeeld het design van een ruimtevoertuig. Alles is in de zaal gericht op het centrale punt waar 'vergezichten nieuwe inzichten worden'. De vergezichten over 'Big Data' zijn hier dus op de plek om gedeeld te worden.

De Jaarbeurs creëert de omgeving om succesvol te verbinden. Deze verbinding zoeken wij door na te denken over Big Data en elkaar te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Na de inloop in de TransitZone vindt het symposium in de Progress-zaal plaats. Na afloop is de netwerkborrel weer in de TransitZone.

Mark Brandwijk
1351_Big-Data.jpg
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.