Vacature Kandidaat Makelaar

Vacature: Kandidaat Makelaar bestaande bouw (full-time, m/v)

De juiste match te maken tussen vraag en aanbod binnen de bestaande bouwmarkt.

Makelaarskantoor Frisia Makelaars, aangesloten bij NVM en onderdeel van Dynamis, is een van de grotere vastgoed makelaars in Den Haag. We hebben drie bedrijfsonderdelen: Woningmakelaardij, Bedrijfsmakelaardij en CRT (Consultancy, Research en Taxaties). Ons werkgebied is voornamelijk Haaglanden met uitbreiding in Leiden en het Westland. Ons bedrijf is 90 jaar jong en werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Binnen ons team bestaande bouw Woningmakelaardij is een vacature vrij gekomen voor Kandidaat Makelaar.

* Als Kandidaat Makelaar begeleid je zelfstandig de zakelijke en particuliere klant bij een breed scala aan (deel)diensten. Je begeleidt het aan- verkoopproces van begin tot het einde.

* Je informeert en adviseert over aan- c.q. verkoopstrategieën, verzorgt en begeleidt bezichtigingen, je bewaakt juridische, fiscale, bouwkundige en andere van belang zijnde aspecten.

* Je initieert en realiseert verkoop en promotie campagnes (Open huisdagen, Huis aan Huis mailingen)

* Twitter/Facebook en andere social media uitingen zijn zeker geen onbekende voor je!

Om deze leuke, afwisselende en uitdagende functie goed te kunnen uitoefenen dien je te beschikken over HBO werk- en denkniveau. Tevens dien je in het bezit te zijn van het KRMT diploma (vereiste!) en rijbewijs B. Ook heb je al enkele jaren ervaring binnen de Haagse woningmakelaarsbranche.

Je bent vlot, commercieel en resultaatgericht ingesteld. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale eigenschappen. Je woont in Den Haag of de directe omgeving. Ook vind je het leuk om met mensen om te gaan. Dit alles gaat zowel in foutloos Nederlands als in het Engels.

Heb je interesse in deze zelfstandige baan, stuur een sollicitatie mail naar vanstraaten@frisiamakelaars.nl of bel Clasina van Straaten op 070-3420164.

Clasina van Straaten - van Aken
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.