Nieuw Mariënpark

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Open huis:

zaterdag 25 november 2017
tijd: 11.00-13.00

Omschrijving

Omschrijving

Luxe nieuwbouw huur woningen omringd door groen, dat is Nieuw Mariënpark in Leidschendam.

Het nieuwbouw appartementengebouw met huurappartementen in Nieuw Mariënpark krijgt 7 woonlagen.
Er komen 36 appartementen die variëren in afmeting van 79 tot 118 m². De riante entree geeft u toegang tot het trappenhuis en de 2 liften. Op elke verdieping treft u een eigen externe berging.

De huurappartementen van Nieuw Mariënpark liggen straks op een aantrekkelijke locatie in Leidschendam: Tussen de J.S. Bachlaan, de Prins Bernardlaan, de Mozartlaan en het park tegenover het oude raadhuis van Leidschendam; heerlijk groen dus. En minstens zo belangrijk; u woont hier heel dicht bij het winkelcentrum van Leidsenhage en Damcentrum, op 5 minuten lopen.

Alle huurappartementen hebben 2 slaapkamers, één appartement heeft er zelfs 3. De badkamers zijn riant en voorzien van een douche, dubbele wastafel en 2e toilet. Uw wasmachine en droger kunt u kwijt in de aparte berging.

Naar welk huurappartement uw voorkeur ook uitgaat, u mag altijd rekenen op een heerlijk balkon met een mooi uitzicht op de unieke woonomgeving van Nieuw Mariënpark in dit nieuwe stukje Leidschendam. De zonligging varieert.

Afgelopen december is de bouw gestart. Nu er daarin stappen hebben kunnen zetten hebben we ook een concreter beeld van de planning. Als alles zo blijft verlopen kunnen we in november 2017 starten met de verhuur. De bouw is vervolgens rond de zomer van 2018 gereed.

De prijzen van de appartementen zijn vanaf €950,- inclusief parkeerplaats.

De start verhuur is op zaterdag 25 november van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Veur Theater, Damlaan 44 te Leidschendam. U bent van harte welkom!
Reageer op dit project
Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.