VastgoedCert

VastgoedCert: hét kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs o.z.
Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de bedragen die bij de aan- en verkoop van onroerend goed komen kijken. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

Bij VastgoedCert zijn ruim 6.500 gecertificeerde makelaars en taxateurs geregistreerd. Deze makelaars en taxateurs worden gecertificeerd door een Certificerende Instelling (KEMA) op basis van de vereisten die VastgoedCert heeft vastgesteld. Deze eisen zijn vastgelegd in het een certificatieschema.

De volgende medewerkers van Frisia Makelaars zijn bij Stichting VastgoedCert gecertificeerd:

De heer A.J. Bakhuizen
Mevrouw V.B. Beck
De heer ing. R.L. Frieser
De heer M.J. Groenewegen
De heer C.P.A. Kimmel
De heer P.H. Offringa MRE
Mevrouw F. Weening-Holwerda 

Voor meer informatie over VastgoedCert klik hier

1029132_logocert-bewerkt.jpg

Bij VastgoedCert zijn ruim 6.500 gecertificeerde makelaars en taxateurs geregistreerd. Deze makelaars en taxateurs worden gecertificeerd door een Certificerende Instelling (KEMA) op basis van de vereisten die VastgoedCert heeft opgesteld. Deze eisen zijn vastgelegd in een certificatieschema. Om te kunnen toetreden tot één of meerdere Kamers van VastgoedCert moet een makelaar of taxateur aantonen dat hij aan alle gestelde vakbekwaamheidseisen voor deze Kamer voldoet. 

Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.