Fint Verkoop je huis met Social Media!

Verkoop je huis met Social Media
Verkoop je huis met Social Media

Fint! Powered by Frisia Makelaars

De moderne manier om je huis te verkopen? Maak gebruik van je eigen account op Hyves, Twitter, Linkedin of ander sociaal medium en maak al je vrienden en relaties op je woning attent. Al onze opdrachtgevers ontvangen een mailbericht met een zeer eenvoudige instructie om je huis te koppelen. Nu exclusief bij Frisia Makelaars.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met een van onze medewerkers. Zij vertellen er graag meer over.

Download de flyer

Beleggingen

Bedrijfsmatig onroerend goed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide belegging en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille. De verwerving of verkoop van beleggingsonroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om een grondige kennis van de markt. Frisia Makelaars is een zeer actieve partner op het gebied van beleggingsmakelaardij. Wij begeleiden zowel institutionele als particuliere beleggers. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat succesvolle transacties tot stand te brengen of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen of winkelruimten. Door de nauwe samenwerking tussen de makelaars van de partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerend goedmarkt. 

Wonen

Frisia Makelaars biedt u de prettige combinatie van een lokale makelaar met een vestiging in de buurt en een groot regionaal makelaarskantoor met de daarbij behorende bekendheid. Dat betekent: decennialange ervaring met de lokale markt, een flexibele, cliëntgerichte benadering, knowhow in alle disciplines én een flinke schaalgrootte. Het maakt dat kwaliteit en continuïteit steeds gewaarborgd zijn. Daarnaast voldoen onze vestigingen aan gestandaardiseerde kwaliteitseisen. Onze vestiging is aangesloten bij de NVM. 

Wonen

Onze makelaars beheersen alle disciplines van de woningmakelaardij tot in de puntjes: van de particuliere verkoopmarkt, het begeleiden van particuliere kopers tot en met advisering en verkoop van nieuwbouw.  De beheersing van die disciplines wordt versterkt door de aandacht die Research & Concepts - het accuraat kunnen inspelen op marktontwikkelingen - krijgt. Nieuwe trends worden tijdig gesignaleerd en na iedere transactie wordt getoetst of de kwaliteit van onze dienstverlening aan de hoogste eisen voldoet. 

Beleggingen

1030625_Beleggingen.jpg

Wij begeleiden en adviseren institutionele en particuliere beleggers bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen, initiëren en begeleiden verkopen via inschrijving en adviseren onze relaties over de samenstelling van de vastgoedportefeuille. Daarnaast lokaliseren wij (her)ontwikkelingslocaties voor met name onze relaties in de projectontwikkeling en corporatiewereld en taxeren wij de onderliggende waarde van uw beleggingsportefeuille.

Beleggingen

Een breed scala van activiteiten die wij u kunnen bieden dankzij onze kennis, ervaring en ons netwerk. Door de nauwe samenwerking tussen alle specialisten binnen Frisia Makelaars en met onze partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerendgoedmarkt zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan de optimale performance van uw vastgoedportefeuille.

Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.