Winkels / horeca

Als winkelier of horeca-ondernemer weet u het: het succes van uw zaak wordt vooral bepaald door de locatie. Daarom is het belangrijk een makelaar in de arm te nemen die bekend is met uw branche. En die begrijpt dat de juiste locatie het verschil kan maken tussen een onderneming en een florerende onderneming. Dat is Frisia Makelaars. De makelaars van de Dynamis partners die zich bezighouden met retail zijn verenigd in Dynamis Retailmakelaars.

Bekijk hier het horecapanden aanbod winkels en horecapanden

Dynamis Retailmakelaars

Zoekt u winkelpanden die perfect bij uw situatie en organisatie passen? Neem contact op met de makelaars van Dynamis Retailmakelaars. De Dynamis Retail Makelaars bouwen op een landelijke dekking en meer specifiek de aanwezigheid van Dynamis partners in meer dan 30 Nederlandse steden. Deze makelaars bemiddelen tussen koper en verkoper en huurder en verhuurder, maar helpen ook met het zoeken van de juiste locatie. Wat zijn uw wensen? Op welke doelgroep richt u zich? Wat zijn de doelen die u zich heeft gesteld? Op basis van de antwoorden op die vragen gaan we voor u aan de slag.

Wij beginnen met het maken van een helder locatieprofiel voor uw bedrijf. Fase twee is het zoeken. Met een Dynamis Retailmakelaar aan uw zijde bent u in het voordeel. Door onze nauwe contacten met alle partijen in de markt zijn we al in een vroeg stadium op de hoogte van het aanbod in de regio. Via een Dynamis Retailmakelaar is een breed netwerk van zowel lokale ondernemers als landelijke horecaketens binnen uw bereik. Tevens zijn we goed bekend met brouwerijen en horecaketens en weten met onze lokale marktkennis precies wat er speelt bij u in de buurt.

Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.