Werken bij Frisia Makelaars

De medewerkers van Frisia Makelaars zijn klantgericht en professioneel. In een ongedwongen sfeer wordt hard samengewerkt aan een optimaal resultaat. Cliënten zijn enthousiast over de persoonlijke benadering en de voortvarendheid waarmee de medewerkers van Frisia Makelaars hen van dienst zijn. Frisia Makelaars biedt haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Stageplaatsen

Wij zoeken met regelmaat gemotiveerde HBO studenten die in een vergevorderd stadium zitten van hun opleiding makelaardij of gelijkwaardigs (derde- of vierdejaars)

Wij bieden de mogelijkheid voor een meeloop- of afstudeerstage in een van onze businessunits BOG, Wonen en CRT, waarbij de stagiair zal worden begeleid door professionals in hun vak.
Het takenpakket kan uiteenlopen van het assisteren van makelaars/taxateurs tot research naar de verschillende onroerend goed markten.

Frisia Makelaars is een full-service kantoor in Groot Haaglanden met een sterke positie in de professionele dienstverlening op het gebied van onroerend goed

Heb je interesse in een stage in de dynamische wereld van het vastgoed? Stuur je CV met een begeleidende brief, waarin je uitlegt welke opleiding je volgt, wanneer je stage wilt lopen en wat je motivatie is, naar het volgende (email)adres:

Frisia Makelaars B.V.
T.a.v. Mw. C. van Straaten
Javastraat 1A
2585 AA Den Haag
werken@frisiamakelaars.nl

Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.