Dynamis Go to Expo “Sponsoring Leontienhuis”  (in aanloop naar de EXPO, deel 4)
02-10-2018

Dynamis Go to Expo “Sponsoring Leontienhuis” (in aanloop naar de EXPO, deel 4)

Go to Expo: Waarom wij met onze Go to Expo het Leontienhuis steunen (blog 4)

4 dagen fietsen, 190 kilometer per dag, met de Dynamis-fakkel aan het stuur. Zo gaat Dynamis dit jaar naar de EXPO REAL in München: de grootste vakbeurs op het gebied van vastgoed en vastgoedinvesteringen. Met als doel: geld inzamelen voor het Leontienhuis. In een paar blogs vertellen we je meer over deze actie.

Wat heeft het Leontienhuis te maken met onze fietstocht? Lees waarom wij het Leontienhuis sponsoren.

Marketing manager van Dynamis Manon Veldkamp: “Als je het verhaal van Leontien van Moorsel hoort, ben je meteen onder de indruk. In december 2017 hebben wij voor Vastgoedmarkt het Leontienhuis getaxeerd met drie partijen uit de vastgoedmarkt. Ik zag vier heren die allemaal aangeslagen waren door het verhaal van Leontien.”

“Een eetstoornis heeft zoveel impact op je leven. Dat onderschatten wij allemaal. De eetstoornis raakt niet alleen degene die hem heeft, maar ook de omgeving. Bij het Leontienhuis maken ze tijd voor zowel de mensen met de eetstoornis als hun naasten. Het is een warm welkom, waar iedereen zich direct thuis voelt. De bezoekers moeten elke dag een topprestatie leveren in de strijd tegen hun ziekte. De link was voor ons daardoor snel gelegd toen we besloten naar de EXPO REAL in München te fietsen. Gelukkig waren ze bij het Leontienhuis ook direct enthousiast om ons te ondersteunen bij onze fietstocht.”

Wil je ook doneren? We zijn blij met elk bedrag

Wat is het Leontienhuis?
Het Leontienhuis is een inloophuis voor mensen met eetstoornis en hun naasten. Het Leontienhuis wil de kwaliteit van leven van mensen met een eetstoornis én hun naasten verbeteren. Daarnaast wil het Leontienhuis mensen met eetstoornis motiveren richting herstel en (hernieuwde) deelname aan de maatschappij. Ervaringsdeskundigheid is de basis van de ondersteuning door vrijwilligers die zelf hersteld zijn van een eetstoornis. Kernwoorden hierbij zijn: begrip, erkenning, herkenning en gelijkwaardigheid.

Guido, oprichter Club van 100 Leontienhuis: “Toen ik gebeld werd door Manon Veldkamp van Dynamis vond ik het meteen geweldig dat bedrijven zich op deze manier voor het Leontienhuis willen inzetten. Ik werd zelfs zo enthousiast, dat ik besloot mee te fietsen! Ook ik ga deze uitdaging aan.”

Manager Leontienhuis Fieke Thijse: “Mensen met een eetstoornis hebben vaak een laag zelfbeeld. Hier in het Leontienhuis ben je echt iemand. Wij hebben hier tijd voor je. Bezoekers hoeven niet te betalen om hier te komen. We zijn geheel afhankelijk van sponsoren en donaties. Daarom zijn we erg blij met dit soort sponsoracties. Elk bedrag is goud waard.”

Taxeren van zorgvastgoed
Dynamis taxeerde het Leontienhuis. Taxeren van zorgvastgoed op basis van marktwaarde is in opkomst. Meer weten? Lees de eerder gepubliceerde blog of bekijk het online magazine

Sponsor je mee?
Ben je ook onder de indruk van het verhaal en filmpje van het Leontienhuis? Sponsor dan mee. Ons doel is om € 10.000 euro op te halen. We zijn blij met elk bedrag! Ben je nog niet overtuigd? Lees het verhaal van Esperanza, een meisje met anorexia.

Ja ik doneer!

Lees meer blogs en interviews over Go to EXPO zie categorie Go to EXPO

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.