Vastgoedstage bij Frisia Makelaars

Vastgoedstage bij Frisia Makelaars

Geschreven door Clasina van Straaten - van Aken op 26 juni 2018

Mijn stage bij Frisia Makelaars

Wie ben ik?

Mijn naam is Dax Bakhuizen, 22 jaar en ik ben woonachtig in Den Haag. Als derdejaarsstudent van de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool heb ik stage mogen lopen bij Frisia Makelaars. Na vier maanden binnen de organisatie begin je al blauw bloed te krijgen en oranje te ademen, zo prettig word je hier opgevangen binnen de organisatie. Mijn speciale dank gaat uit naar mevrouw Van Straaten en de heer Plomp, voor het creëren van ingangen bij de organisatie en het ontwikkelen van mijn vastgoedkennis binnen Den Haag. Oorspronkelijk was mijn stageopdracht puur facilitair georiënteerd, maar door alle prikkels om mij heen ben ik ook het makelaarsleven ingedoken.

Als een kind in een snoepwinkel

Iedere medewerker is zo vriendelijk om je mee te nemen in de dagelijkse werkzaamheden. Zo ben ik met de heer Jager mee geweest naar bezichtigingen, met de heer Van Wechem naar de huurcommissie en heb ik met iedere medewerker van de afdeling nieuwbouw een informatief gesprek bijgewoond. Niet te vergeten zijn de spectaculaire start-verkoop momenten; waarbij alle potentiële huizenzoekers met een mooie wens langskomen bij ons op kantoor of op locatie. Alle ins en outs van een nieuwbouwproject worden dan besproken met de geïnteresseerden, niets is mooier dan dat!

Meer dan alleen een stageplaats

Binnen het kantoor is de sfeer gemoedelijk. Bij iedereen kun je aankloppen voor een vraag. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn stageverslag veel meer inhoud heeft gekregen dan dat ik in eerste instantie had kunnen dromen. Frisia Makelaars wordt zelfs tijdelijk mijn werkgever, tot medio september kunt u mij aan de telefoon of aan de voordeur verwachten. Dan houdt het sprookje voor mij helaas op en ga ik beginnen met afstuderen tot maart 2019. Wellicht komt er na mijn diplomering nog een vervolg en kan ik u graag weer assisteren, hopelijk: tot ziens!

Dax Bakhuizen, juni 2018

Meer weten over dit onderwerp?

Vastgoedstage bij Frisia Makelaars
Clasina van Straaten - van Aken
Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie