Anna Paulownastraat 40 A, 's-Gravenhage 2518 BE 's-Gravenhage

2518 BE 's-Gravenhage huurprijs € 1.900 p.m.

Omschrijving

TE HUUR
Anna Paulownastraat 40A te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het Zeeheldenkwartier. De omgeving kenmerkt zich door de vele statige herenhuizen. In de directe omgeving bevindt zich het winkelgebied van het Zeeheldenkwartier, Albert Heijn, het Vredespaleis, hotels en verschillende ambassades. In de directe omgeving bevindt zich tevens het Anna Paulownaplein met een...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Anna Paulownastraat 40A te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het Zeeheldenkwartier. De omgeving kenmerkt zich door de vele statige herenhuizen. In de directe omgeving bevindt zich het winkelgebied van het Zeeheldenkwartier, Albert Heijn, het Vredespaleis, hotels en verschillende ambassades. In de directe omgeving bevindt zich tevens het Anna Paulownaplein met een diversiteit aan horecagelegenheden met terras.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen tussen de twee belangrijkste doorgaande wegen van Den Haag centrum, de Laan van Meerdervoort en Mauritskade, welke verbinding geeft met rijkswegen A4, A44, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op korte afstand gelegen, welke via tram 16 en 3 of buslijn N1 en 24 in korte tijd te bereiken is.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

OBJECT
Het pand is een, omstreeks 1880 gebouwd, herenhuis tegenwoordig in gebruik als kantoor met bovengelegen appartementen. Het gehele pand is gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een ruime tuin. Thans is de gehele begane grond van circa 110 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich links in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de ruime kantoorruimte met achtergelegen spreekkamer voorzien van openslaande deuren naar de tuin. De zeer ruime pantry is voorzien van een koelkast en vaatwasmachine. Via de pantry zijn de sanitaire voorzieningen te bereiken.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Moderne ruime pantry;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Mechanische ventilatie;
- Ingebouwde beamer;
- Databekabeling;
- Ruime tuin;
- Parketvloer.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 1.900,- per maand te vermeerderen met BTW.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 1.900 p.m.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 7 maanden, 2 weken, 5 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Anna Paulownastraat 40 A
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 110 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.