Object
Object
Object

de Bruyn Kopsstraat 9 ., Rijswijk 2288 EC Rijswijk

2288 EC Rijswijk huurprijs € 100 m² p.j.

Omschrijving

TE HUUR
De Bruyn Kopsstraat 9 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in de kantorenwijken bedrijventerrein Plaspoelpolder, waar ruim 350 bedrijven zijn gehuisvest. De omgeving kenmerkt zich door bekende gebruikers als TUI, Shell, MVGM, CBR en het European Patent Office.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het is gelegen in de directe omgeving van...

Brochure

Download de brochure van de Bruyn Kopsstraat 9 ., Rijswijk.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Rijswijk (ZH.)

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
De Bruyn Kopsstraat 9 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in de kantorenwijken bedrijventerrein Plaspoelpolder, waar ruim 350 bedrijven zijn gehuisvest. De omgeving kenmerkt zich door bekende gebruikers als TUI, Shell, MVGM, CBR en het European Patent Office.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het is gelegen in de directe omgeving van knooppunt 'Prins Clausplein' voor de op- en afritten van rijkswegen A4, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het N.S. station in Rijswijk geeft een snelle aansluiting naar het NS station Centraal Station Den Haag met vervolgens de opstapmogelijkheden voor het landelijk netwerk van NS. De HTM lijnen 15, 16 en 17 (nabij gelegen Patentlaan) bieden de mogelijkheden voor het lokale openbaar vervoer.

PARKEREN
Er zijn ca. 30 eigen parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. Daarnaast is in de directe omgeving (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OBJECT
Het betreft een, omstreeks 1982 gebouwd, kantorencomplex bestaande uit 7 bouwlagen. Het gehele pand is een aantal jaren geleden gemoderniseerd en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het heeft een representatieve eigentijdse uitstraling en heeft als bijkomstigheid een uitstekend “vrij”uitzicht”.

Thans zijn de gehele zesde en zevende verdieping van circa 2.400 m² v.v.o. voor de verhuur beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 550 m².

De indeling is als volgt:
- 6de verdieping : 1.200 m²
- 7de verdieping : 1.200 m²
Totaal : 2.400 m²

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich de gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot de kantoorruimte en opgang naar bovengelegen verdiepingen die per lift en het trappenhuis bereikbaar zijn.

De zesde verdieping is thans casco en kan worden voorzien van de basisvoorzieningen een en ander in overleg met huurder(s). De zevende verdieping is ingedeeld in verschillende kantoorunits voorzien van een ontvangstruimte, twee pantry’s en dubbele sanitaire voorzieningen aan beide zijden van de verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Moderne pantry’s etc.
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Liftvoorzieningen;
- Systeemplafonds.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 100,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor parkeerplaatsen bedraagt € 750,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW .

De servicekosten bedragen op voorschotbasis € 35,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Hiervoor worden de navolgende diensten geleverd: zie objectinformatie.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Er wordt BTW geopteerd;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 100 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres de Bruyn Kopsstraat 9 .
Plaats Rijswijk
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte 2400 m²
Oppervlakte in units vanaf 550 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen liften
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.