Leyweg ong, 2545 EH, 's-Gravenhage
Leyweg ong, 2545 EH, 's-Gravenhage
Leyweg ong, 2545 EH, 's-Gravenhage
Leyweg ong, 2545 EH, 's-Gravenhage
2545 EH, 's-Gravenhage

Leyweg ong, 2545 EH, 's-Gravenhage

prijs op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR Nieuwbouwproject - De Schoone Ley OMGEVINGSFACTOREN Het nieuwbouwproject "De Schoone Ley" bevindt zich in de wijk Leyenburg en is gelegen tegenover de entree van het vernieuwde HAGA Ziekenhuis, locatie Leyweg. Dit ligt op steenworp afstand van het...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 294 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs prijs op aanvraag
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding per datum
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Leyweg ong
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging
  • wijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 294 m²
Oppervlakte in units vanaf 64 m²
Horeca toegestaan ja
Parkeergelegenheid

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Nieuwbouwproject - De Schoone Ley

OMGEVINGSFACTOREN
Het nieuwbouwproject "De Schoone Ley" bevindt zich in de wijk Leyenburg en is gelegen tegenover de entree van het vernieuwde HAGA Ziekenhuis, locatie Leyweg. Dit ligt op steenworp afstand van het welbekende winkelcentrum Leyweg en het Haags recreatiegebied Zuiderpark.

BEREIKBAARHEID
Zowel per auto, fiets als met het openbaar vervoer is deze locatie zeer goed bereikbaar. Zo heeft OV-knooppunt Leyenburg meer dan 18 bus-/ tramlijnen.

PARKEREN
In de ondergrondse parakeergarage zijn ca. 850 openbare parkeerplaatsen aanwezig.

OBJECTOMSCHRIJVING
De commerciële ruimten in het nieuwbouwproject “De Schoone Ley” zijn onderdeel van een centraal plein binnen deze bijzondere gebiedsontwikkeling. Naast dat dit plein toegankelijk is vanaf het OV- knooppunt, zijn aan dit plein de (voetgangers) in-/ uitgang van de openbare parkeergarage als ook de hoofdentree van het HAGA-ziekenhuis gesitueerd (ca. 3.600 medewerkers). Het centrale zorgplein is binnen “De Schoone Ley” een belangrijke plek waar mensen in een prettige en groene omgeving elkaar kunnen ontmoeten en / of afspreken.

METRAGE
Het plangebied “De Schoone Ley” omvat in totaal ca. 3.200 m² b.v.o. commerciële ruimten, 167 eengezinswoningen en 464 appartementen.

Momenteel is ca. 294 m² b.v.o. winkelruimte voor de verhuur beschikbaar, als volgt verdeeld:

- Unit A2: ca. 166 m² b.v.o.;
- Unit B: ca. 128 m² b.v.o..

Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 64 m² b.v.o..

OPLEVERINGSNIVEAU
De commerciële ruimten worden casco opgeleverd. Voor nadere omschrijving zie globale technische omschrijving. Op verzoek kan een uitgebreide technische omschrijving worden verstrekt.

ENERGIELABEL
Verhuurder zal voor oplevering een energielabel aanleveren.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
De service- en promotiekosten (kosten voor bijkomende leveringen en diensten door of namens Verhuurder) zullen nader door Verhuurder worden bepaald op basis van verrekenbare voorschotten, een en ander in nadere afstemming met een [eventueel nog op te richten] overkoepelende organisatie (‘gebruikers vereniging’) betreffende de commerciële ruimten in het project De Schoone Ley. Gezien de afwezigheid van algemene ruimten zullen de kosten voor de bijkomende leveringen en diensten naar verwachting beperkt zijn. Alhoewel niet uitgesloten zal er binnen de ‘gebruikersvereniging’ (commerciële ruimten) De Schoone Ley niet tot nauwelijks behoefte bestaan om als gezamenlijke partij(en) promotieactiviteiten te ontplooien. Indien service- en promotiekosten van toepassing zijn zal Huurder nauw worden betrokken bij de samenstelling hiervan als ook het op basis hiervan vast te stellen (voorschot) bedrag.

HUURTERMIJN
10 (tien) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
Q4, 2020.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit d.m.v. automatische incasso.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW.

VOORBEHOUD
- Positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- Goedkeuring directie verhuurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

of (afhankelijk van de functie)

De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De commerciële units maken onderdeel uit van een gebouw waarbij het eigendom is uitgegeven in appartementsrechten en is ondergebracht in een Vereniging van Eigenaren. Huurder dient zich te houden, dan wel is gebonden, aan het bepaalde in de splitsingsakte(n) alsmede het (nog op te stellen) huishoudelijk reglement. Laatstgenoemde documenten (inclusief de van belang zijnde bijlagen) zullen als bijlagen bij de - uitgewerkte – huurovereenkomst worden gevoegd.

RECLAME / SIGNING
Haakse reclame bak inclusief verlichting, alsmede een mogelijkheid tot (verlichte) reclame in de bovenste strook van de pui/ gevel (voorwaarden/ uitwerking nog niet definitief, hier kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend).

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Leyweg ong, 2545 EH, 's-Gravenhage
Leyweg ong, 2545 EH, 's-Gravenhage
Leyweg ong, 2545 EH, 's-Gravenhage
Leyweg ong, 2545 EH, 's-Gravenhage

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie