Object
Object
Object
Object
Object
Object

Nijverheidsstraat 94, Rijswijk 2288 BB Rijswijk

2288 BB Rijswijk huurprijs € 1.250 p.m.

Omschrijving

TE HUUR
Nijverheidsstraat 94 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
Harbour Village ligt aan de Rijswijkse haven. Dit gebied heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. De kades zijn vernieuwd, het gebied is voorzien van bankjes en er is het nodige groen aangeplant, waardoor het hier goed toeven is. Het is een plek waar ondernemers gemakkelijk met elkaar in contact komen, of het nu is om...

Brochure

Download de brochure van Nijverheidsstraat 94, Rijswijk.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Rijswijk (ZH.)

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Nijverheidsstraat 94 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
Harbour Village ligt aan de Rijswijkse haven. Dit gebied heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. De kades zijn vernieuwd, het gebied is voorzien van bankjes en er is het nodige groen aangeplant, waardoor het hier goed toeven is. Het is een plek waar ondernemers gemakkelijk met elkaar in contact komen, of het nu is om zaken te doen, elkaar te helpen of gewoon voor de gezelligheid.

Inmiddels is het volledige project van Harbour Village gerealiseerd. Wat er nu staat heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Harbour Village is een unieke samensmelting geworden van fraai vormgegeven kleinschalige bedrijfsruimten, waar de ondernemers zelf hun eigen identiteit aan hebben kunnen geven door mee te denken in het uiteindelijke ontwerp. Hierdoor is Harbour Village alles behalve een 13-in-een-dozijn ontwikkeling, maar is het door de grote variëteit een uniek bedrijvencomplex, dat zijn gelijke niet kent.

BEREIKBAARHEID
Harbour Village ligt aan de rand van bedrijvengebied De Plaspoelpolder (Rijswijk). De locatie heeft een directe vaarverbinding met de Vliet en ligt op enkele rijminuten van de rijkswegen A4, A12 en A13.

De tram en bus, met verbindingen naar o.a. Den Haag Centrum, liggen op loopafstand en op nog geen kilometer ligt het treinstation van Rijswijk.

PARKEREN
Het object beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

OBJECTOMSCHRIJVING
Harbour Village is niet alleen een prachtig visitekaartje; het is ook een uitstekende plek om te ondernemen en te werken aan de toekomst van jezelf en je bedrijf. Zo beschikken de bedrijfsruimten over eigen parkeerplaatsen direct voor de deur, zijn de bedrijfsruimten opgebouwd uit robuuste en kwalitatief hoogwaardige materialen en bepaal je zelf hoe groot jouw bedrijfsruimte wordt, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Harbour Creative Line (blok 4)
De Creative Line units kenmerken zich door een krachtige en individuele uitstraling, door de uitstekende ligging en bovenal door de geweldige gebruiksmogelijkheden van de bedrijfsruimten. De Creative Line vormt een uniek en onderscheidend blok, dat door de ondernemers zelf kan worden samengesteld.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 125 m² v.v.o..

OPLEVERINGSNIVEAU
Afgewerkte unit, met onder andere de volgende voorzieningen:
- Volledig doorgelegde verdiepingsvloer met vaste trap;
- Grote overheaddeur van circa 3 x 3 m en aparte personen entree;
- Scheidingswanden van degelijk kalkzandsteen;
- Vloerbelasting begane grond tot maximaal 1.500 kg/m2;
- Vloerbelasting verdiepingsvloer tot maximaal 500 kg/m2;
- Toilet op begane grond onder vaste trap;
- Pantry op de etage;
- Verwarming middels CV;
- Ruime vestigingsmogelijkheden tot milieucategorie 3.1.

BESTEMMINGSPLAN
‘Plaspoelpolder’ vastgesteld d.d. 29-08-2013.

HUURPRIJS
€ 1.250,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 1.250 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2017
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Nijverheidsstraat 94
Plaats Rijswijk
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 125 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.