Slachthuisstraat 43 , 2521 SH, 's-Gravenhage

  € 50.000 p.j.
  Gijs Rebel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Gijs
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Slachthuisstraat 43 - 47 te 's-Gravenhage METRAGE De totale beschikbare oppervlakte bedraagt ca. 360 m² v.v.o.. OPLEVERINGSNIVEAU Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd, voorzien van het volgende: - keuken / pantry; - (kinder-)toiletten; -...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  Slachthuisstraat 43 - 47 te 's-Gravenhage

  METRAGE
  De totale beschikbare oppervlakte bedraagt ca. 360 m² v.v.o..

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd, voorzien van het volgende:
  - keuken / pantry;
  - (kinder-)toiletten;
  - brandmeldinstallatie;
  - centrale verwarming;
  - verlichtingsarmaturen.

  BESTEMMINGSPLAN
  ‘Laakwijk - Schipperskwartier’ vastgesteld d.d. 09-07-2009.
  Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd - 2'.
  Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: omgevingswet.overheid.nl

  VOORNEMEN VERHUUR VAN GEBOUW
  De gemeente Den Haag heeft het voornemen om het gebouw gelegen aan de Slachthuisstraat 43-47 te ’s-Gravenhage, kadastraal geregistreerd als gemeente ’s-Gravenhage, sectie AC, nummer 3219 ten behoeve van het faciliteren van kinderdagopvang, voorschoolse educatie en buitenschoolse opvang te verhuren. De gemeente Den Haag wenst in verband met bovenstaande de genoemde locatie te verhuren aan een partij die actief is op het gebied van kinderdagopvang, voorschools educatie en buitenschoolse opvang. De inschrijvingen van de gegadigden worden getoetst aan de volgende criteria:

  - De gegadigde is een kinderdagopvangorganisatie die aanbieder is van naschoolse- en vakantie opvang en tevens voornemens is dit aan te bieden op locatie Slachthuisstraat (3 pnt);
  - De gegadigde biedt bij voorkeur ook voorschoolse opvang aan en is tevens voornemens dit op locatie Slachthuisstraat aan te bieden (1 pnt);
  - De gegadigde beschikt over een intentieovereenkomst met de Openbare Basisschool Prins Willem Alexander aan de Laakweg 199 te Den Haag (3 pnt) óf
  - De gegadigde kan een verklaring overleggen van de Openbare Basisschool Prins Willem Alexander dat zij voornemens is een dergelijke intentieovereenkomst met de gegadigde te sluiten (1 pnt);
  - De gegadigde dient akkoord te gaan met een huurovereenkomst van 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar (vereiste);
  - De gegadigde dient te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (vereiste).

  Indien u als gegadigde in aanmerking wenst te komen voor het huren en gebruiken van bovenstaande locatie voor het omschreven doel dan kunt u uw interesse aan de hand van de hierna genoemde selectiecriteria binnen 5 weken na publicatiedatum gemotiveerd kenbaar maken door te e-mailen naar centralevastgoedorganisatie @denhaag.nl o.v.v. Slachthuisstraat 43-47 te 's-Gravenhage.

  Termijn reactie
  U dient uw interesse uiterlijk op 12 april 2024 gemotiveerd bij de gemeente kenbaar te maken door middel van het gebruik van het e-mailadres centralevastgoedorganisatie @denhaag.nl Het verzoek van de gemeente is om de motivering met bijbehorende bijlagen/bewijsstukken in één e-mailbericht naar het voornoemde e-mailadres toe te sturen. De inhoud van aanvullende e-mailberichten wordt door de gemeente niet in de beoordeling meegenomen.

  De beoordeling
  De gegadigden worden beoordeeld op basis van de bovenstaande selectiecriteria. Indien na de beoordeling van de inschrijvingen meerdere gegadigden zijn die een gelijk aantal punten hebben behaald, dan wordt door middel van een (notariële) loting bepaald welke gegadigde wordt geselecteerd. De gegadigden worden niet uitgenodigd voor het bijwonen van de loting en worden schriftelijk geïnformeerd over de lotingsuitslag en daarmee over de definitieve selectiebeslissing.

  Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Centrale Vastgoedorganisatie Den Haag (CVDH) door te mailen naar centralevastgoedorganisatie @denhaag.nl.

  OMGEVINGSFACTOREN
  De Slachthuisstraat is gelegen in het deelgebied Laakhaven-Oost in Den Haag, grenzend aan de Neherkade en het Leeghwaterplein. Aan de overzijde van het Leeghwaterplein bevinden zich de Megastores met daarin opgenomen alle dagelijkse voorzieningen (o.a. HEMA, Kruidvat en Aldi).

  In dit deelgebied bevinden zich ook De Haagse Hogeschool en het ROC Mondriaan.

  BEREIKBAARHEID
  Het object is goed bereikbaar. Via de Neherkade en De Binckhorst rijdt u via de oprit Voorburg zo de Utrechtse Baan op, wat directe verbinding heeft met A-12, A-4 en A-13. Tevens rijdt u zo vanuit de Neherkade zo de Rotterdamse Baan op om via de Victory Boogie Woogietunnel de A-4 op te rijden.

  Met tramhaltes op steenworp afstand voor lijn 1, 16 en 17, wat directe verbinding heeft met NS station Hollands Spoor en Den Haag Centraal, is de bereikbaarheid met openbaar vervoer uitstekend te benoemen.

  PARKEREN
  Het object beschikt over twee eigen parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage. In de directe omgeving zijn er (betaalde) openbare parkeerplaatsen.

  HUURPRIJS
  € 50.000,- per jaar vrij van BTW te vermeerderen met 5% BTW-compensatie.

  HUURPRIJS PARKEERPLAATS
  € 100,- per plaats per jaar vrij van BTW te vermeerderen met BTW-compensatie.

  SERVICEKOSTEN
  Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

  HUURTERMIJN
  5 (vijf) jaren.

  OPZEGTERMIJN
  12 (twaalf) maanden.

  AANVAARDING
  In overleg.

  HUURBETALING
  Per maand vooruit.

  HUURPRIJSAANPASSING
  Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  BTW
  Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW belaste verhuur, maar er wordt wel een BTW-compensatie van 5% over de huurprijs in rekening gebracht.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

  HUUROVEREENKOMST
  De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

  +++

  Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 50.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Onder bod

  Bouw

  Hoofdfunctie maatschappelijk vastgoed
  Bouwjaar 1996
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Slachthuisstraat 43
  Plaats 's-Gravenhage
  Provincie Zuid holland
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Parkeerplaatsen

  Overdekt aantal 2
  Overdekt prijs 100
  Overdekt BTW belast nee

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Bedrijfsmatig vastgoed team

  Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

  Ontdek het maatschappelijk vastgoed

  Slachthuisstraat 43, 2521 SH, 's-Gravenhage
  Slachthuisstraat 43, 2521 SH, 's-Gravenhage
  Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

  Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

  Locatie

  Slachthuisstraat 43, 2521 SH, 's-Gravenhage

  Schaduwwijzer

  Gijs Rebel
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Gijs
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.