Waldorpstraat 403, 's-Gravenhage 2521 CJ 's-Gravenhage

2521 CJ 's-Gravenhage huurprijs

Omschrijving

TE HUUR
Waldorpstraat 403-409 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen, in het centraal gelegen, herontwikkelingsgebied van Laakhaven. Het gebied was ooit de Haagse binnenhaven met een directe verbinding met het spoor, centrum en nationale infrastructuur.

Tegenwoordig kenmerkt de omgeving zich door de vele nieuwe kantoren, Haagse Hogeschool, Mondriaan College, het grootste...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Waldorpstraat 403-409 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen, in het centraal gelegen, herontwikkelingsgebied van Laakhaven. Het gebied was ooit de Haagse binnenhaven met een directe verbinding met het spoor, centrum en nationale infrastructuur.

Tegenwoordig kenmerkt de omgeving zich door de vele nieuwe kantoren, Haagse Hogeschool, Mondriaan College, het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag ''De Megastores", spoorwegstation Den Haag Hollands Spoor en de nieuwe appartementencomplexen zoals ‘The Waldo’. Het gebied heeft een dynamisch karakter met een grote aantrekkingskracht op jongeren en ondernemende pioniers. Het gebied verandert in een hippe stadswijk, met nieuwe hotspots in Den Haag, waar mensen willen wonen, werken en ontspannen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de directe omgeving van verschillende doorgaande wegen van Den Haag, zoals Neherkade en Vaillantlaan, welke aansluiting geven naar op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Hollands Spoor is op korte loopafstand gelegen.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een parkeerplaats te huren in de naastgelegen parkeergarage.

OBJECT
Het complex is in 2016 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen. Het gehele pand is in uitstekende staat, zeer representatief en de bedrijfsruimte is voorzien van een overheaddeur en personeningang.

Thans zijn 2 units voor de verhuur beschikbaar:
- 403: 52 m²;
- 405: 54 m²;
- 407: 57 m²; - VERHUURD.
- 409: 58 m².

De overheaddeur bevindt zich centraal in de voorgevel met links een aparte personenentree. Achter de entree bevindt zich direct de bedrijfsruimte. De units worden casco opgeleverd. De units zijn niet geschikt voor automotive (gerelateerde) bedrijven. Boven de bedrijfsunits zijn appartementen gelegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Elektrische overheaddeur;
- Meterkast.

HUURGEGEVENS
De huurprijs per unit bedraagt:
- 403: € 650,- per maand te vermeerderen met BTW;
- 405: € 660,- per maand te vermeerderen met BTW;
- 407: VERHUURD
- 409: € 675,- per maand te vermeerderen met BTW;

De servicekosten bedragen € 35,- per maand te vermeerderen met BTW. De servicekosten bevatten:
- Huismeesterservice 24-7;
- Glasbewassing;
- Onderhoud omliggend terrein.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief B.T.W;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 11 maanden, 1 dagen geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Waldorpstraat 403
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging bedrijventerreinkantorenpark
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 163 m²
Oppervlakte in units vanaf 52 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.