Wassenaarseweg 31 - 31 C , 2596 CE, 's-Gravenhage

  • G
€ 1.475.000 k.k.
Michael Brands
Heeft u vragen?
Neem contact op met Michael
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE KOOP Wasssenaarseweg 31 - 31 C te 's-Gravenhage OBJECTOMSCHRIJVING Bijzondere kans! Dit klassieke kantoor- woonpand gelegen aan de rand van de gewilde Nassaubuurt op de hoek van de Wassenaarseweg en de Nassau Ouwerkerkstraat is eind 19e eeuw gebouwd als...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 397 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

TE KOOP
Wasssenaarseweg 31 - 31 C te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Bijzondere kans!

Dit klassieke kantoor- woonpand gelegen aan de rand van de gewilde Nassaubuurt op de hoek van de Wassenaarseweg en de Nassau Ouwerkerkstraat is eind 19e eeuw gebouwd als woonhuis, maar sinds lange tijd grotendeels als kantoor in gebruik.

Het ruime hoekpand van bijna 400 m², met veel originele details, fraaie beeldbepalende erkers en meerdere terrassen en balkons beschikt tevens over een ruim achterterrein van ca 80 m². Dit wordt nu gebruikt als tuin en stallingsruimte voor 2 auto’s en meerdere fietsen. Ook zijn er 2 aparte bergingen op het achterterrein, wat afsluitbaar is middels een rolpoort.

Het makelaarskantoor wat gebruik maakt van begane grond tot en met de 2e verdieping zal per september verhuizen naar een nieuwe locatie in de buurt. De 3e verdieping met apart huisnummer 31-C is als appartement ingericht en thans verhuurd. (Wordt in overleg leeg opgeleverd.)

Door de gemengde bestemming is het pand geschikt voor voorzetting van het huidige gebruik, maar ook renovatie naar een groot familiehuis of meerdere appartementen is een mogelijkheid.

N.B. De foto’s geven het huidig kantoorgebruik weer. De impressiebeelden en tekeningen zijn slechts een voorzet van hoe het er na verbouwing als woning uit zou kunnen zien.

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen op een hoek in de statige wijk Benoordenhout in het Haagse stadsdeel Haagse Hout, met op loopafstand het winkelgebied Van Hoytemastraat en de Weissenbruchstraat.

In de directe omgeving vindt u een levendige combinatie van wonen en werken en biedt de locatie een ruime diversiteit aan vele diverse winkels, restaurants en lunchgelegenheden.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 307 m² v.v.o. en circa 90 m² g.b.o. en is als volgt verdeeld:
- begane grond: ca. 102,8 m² v.v.o.;
- 1e verdieping: ca. 104,5 m² v.v.o.;
- 2e verdieping: ca. 86,2 m² v.v.o.;
- 3e verdieping: ca. 90 m² g.b.o.;
- kelder: ca. 13,7 m² v.v.o..

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in huidige staat "as is - where is" opgeleverd, leeg en ontruimd, datum in overleg.

BESTEMMINGSPLAN
‘Benoordenhout’ vastgesteld d.d. 20 december 2012.
De voor ‘Gemengd - 3’aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. kantoor;
b. dienstverlening;
c. wonen.

ENERGIELABEL
Het kantoorpand op huisnummer 31 beschikt over energielabel G.
Het bovengelegen appartement op huisnummer 31 C beschikt over energielabel F.

Beide energielabels zijn geldig tot 21 november 2030.

BEREIKBAARHEID
De locatie is zeer goed bereikbaar per auto.

In de directe omgeving bevindt zich de Utrechtsebaan, welke direct aansluiting geeft op de Rijkswegen A4 (Den Haag-Amsterdam), A12 (Den Haag-Utrecht) en A13 (Den Haag-Rotterdam) en de N44 welke overgaat in de Rijksweg A44 (Den Haag-Amsterdam).

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Op loopafstand zijn de tramhaltes voor lijn 9 of buslijn 20, 29, 385 en 685 makkelijk bereikbaar. Deze hebben een korte en directe verbinding met Den Haag CS en Den Haag HS.

PARKEREN
Op het afsluitbare achterterrein is plek voor 2 auto's en een fietsenstalling.

In de directe omgeving is er voldoende gelegenheid tot (betaald) parkeren.

VRAAGPRIJS
€ 1.475.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: P
Nummer: 7128

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

KOOPAKTE
Standaard NVM koopakte BOG.

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

- Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht.

- Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

- Indien de waarde waarover koper overdrachtsbelasting is verschuldigd wegens de overdracht binnen 6 maanden na een voorgaande overdracht kan worden verminderd met de waarde waarover bij die eerdere overdracht overdrachtsbelasting was verschuldigd vergelijk artikel 13 Wet op Belastingen van Rechtsverkeer en koper derhalve niet de onder normale omstandigheden verschuldigde overdrachtsbelasting hoeft te voldoen, zal koper aan verkoper uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting zou zijn verschuldigd zonder vermindering en anderzijds het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag.

- Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.475.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1899
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Wassenaarseweg 31 - 31 C
Plaats 's-Gravenhage
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 397 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 2

Energie

Energielabel G
Energielabel einddatum 2030-04-21

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Bedrijfsmatig vastgoed team

Op zoek naar zakelijk vastgoed? Ontdek ons diverse aanbod! Experts in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. Uw ideale zakelijke locatie wacht op u!

Ontdek de kantoorruimte

Wassenaarseweg 31 - 31 C, 2596 CE, 's-Gravenhage
Wassenaarseweg 31 - 31 C, 2596 CE, 's-Gravenhage
Bedrijfsmatig vastgoed taxeren?

Professionele taxatie van uw bedrijfspand? Ontdek onze deskundige NVM-gecertificeerde taxateurs. Betrouwbare waardebepaling voor uw zakelijke succes. Contacteer ons nu!

Locatie

Wassenaarseweg 31 - 31 C, 2596 CE, 's-Gravenhage

Results

No results were found
Michael Brands
Heeft u vragen?
Neem contact op met Michael
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie