Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
2495 AA, 's-Gravenhage

Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage

€ 190.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP Westvlietweg 71U te 's-Gravenhage OMGEVINGSFACTOREN Op een strategische en prominente plek komt er een bedrijfspand beschikbaar voor de verkoop. Het pand is gelegen aan de Westvlietweg op bedrijvenpark Leeuwendale. Dit bedrijvenpark ligt aan de Vliet en aan...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 157 m²
Perceel 157 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 190.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2008
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Westvlietweg 71 U
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 157 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 157 m²
Parkeergelegenheid
Faciliteiten
  • 2
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Westvlietweg 71U te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Op een strategische en prominente plek komt er een bedrijfspand beschikbaar voor de verkoop. Het pand is gelegen aan de Westvlietweg op bedrijvenpark Leeuwendale. Dit bedrijvenpark ligt aan de Vliet en aan de rand van het oude centrum van Voorburg, Rijswijk, Den Haag en Leidschendam.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het bedrijvenpark is uitstekend. Het is gemakkelijk aan te rijden vanaf de Rijksweg A12 (Den Haag - Utrecht), A13 (Den Haag - Utrecht) en de A4 (Den Haag - Amsterdam). Eveneens het centrum van Voorburg, Den Haag en Rijswijk.

PARKEREN
Het pand beschikt over twee parkeerplaatsen op het eigen terrein.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 2008 gebouwd pand. Het gehele pand is representatief en in uitstekende staat. Thans is de gehele bedrijfsunit van circa 157 m² voor de verkoop beschikbaar.

De entree bevindt zicht rechts in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich de gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot de gang en opgang naar bovengelegen kantoorruimte. Aan het eind van de gang aan de linkerzijde is de bedrijfsruimte, welke ook te bereiken is middels de overheaddeur aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich (door de doorgetrokken verdiepingsvloer) twee kantoorruimtes.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 157 m², als volgt verdeeld:
- Begane grond: circa 80 m²;
- Eerste verdieping: circa 77 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal vrij van huur en gebruik (bezemschoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen:

- Overheaddeur (handbediend);
- Doorgetrokken verdiepingsvloer;
- Toilet;
- Systeemplafond;
- TL-verlichting;
- Vloeistofdichte vloer.

BESTEMMINGSPLAN
‘Westvlietweg’ vastgesteld d.d. 29-09-1992.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: www.ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt niet over een Energielabel (aangezien het een bedrijfsruimte betreft).

VERKOOPPRIJS
€ 190.000 k.k.

VVE
De jaarlijkse VvE bijdrage bedraagt circa €916,-.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: BB
Nummer: 1682
Grootte: ca. 157 m²

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom voldoen op kwaliteitsrekening van de notaris binnen 10 werkdagen, nadat de wilsovereenstemming door beide partijen is getekend.

KOOPAKTE
Standaard NVM koopakte BOG.

KOOPVOORWAARDEN
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.

- Koper heeft voor het sluiten van de koopovereenkomst kennisgenomen van de vrijblijvende objectinformatie en aanvaardt uitdrukkelijk de inhoud hiervan.

- Indien de waarde waarover koper overdrachtsbelasting is verschuldigd wegens de overdracht binnen 6 maanden na een voorgaande overdracht kan worden verminderd met de waarde waarover bij die eerdere overdracht overdrachtsbelasting was verschuldigd vergelijk artikel 13 Wet op Belastingen van Rechtsverkeer en koper derhalve niet de onder normale omstandigheden verschuldigde overdrachtsbelasting hoeft te voldoen, zal koper aan verkoper uitkeren het verschil tussen enerzijds het bedrag dat aan overdrachtsbelasting zou zijn verschuldigd zonder vermindering en anderzijds het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag.

- Indien de juridische levering later plaatsvindt dan overeengekomen zal aan koper een rentevergoeding ad. 8,5% van de koopsom op jaarbasis in rekening worden gebracht, te berekenen vanaf de overeengekomen datum van de juridische levering tot en met de daadwerkelijke datum van de juridische levering, te voldoen gelijktijdig met de koopsom bij de eigendomsoverdracht. De vergoeding is niet verschuldigd indien de oorzaak hiervan in de risicosfeer van verkoper ligt.

- De energiemarkt is vrijgegeven voor gas en elektriciteit sinds juli 2004. Om afsluiten te voorkomen is het verzoek van de netwerkbeheerder om uiterlijk twee weken voor de sleuteloverdracht zich te melden bij de netwerkbeheerder en uw energieleverancier voor het opzeggen en het aanvragen van gas en elektriciteit. De vorige bewoner en de nieuwe bewoner zijn zelf hiervoor verantwoordelijk. Voor het aanvragen van water geldt hetzelfde, maar hiervoor kunt u contact opnemen met het duinwaterbedrijf.

- Van toepassing zijnde gegevens met betrekking tot de onroerende zaak zijn eveneens op verzoek bij ons op kantoor ter inzage. Dit zijn bijvoorbeeld: stukken van de vereniging van eigenaren, huishoudelijke reglementen, eigendomsbewijs, splitsingsakte, splitsingstekening, reglementen, erfpachtvoorwaarden.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage
Westvlietweg 71 U, 2495 AA, 's-Gravenhage

Bedrijfstakken in 's-Gravenhage (gemeente)

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie