Object
Verhuurd

Alexanderstraat 23, 's-Gravenhage 2514 JM 's-Gravenhage

2514 JM 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Alexanderstraat 23 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het lommerrijke Willemspark, nabij het historische stadscentrum. De omgeving kenmerkt zich door hoogwaardige kantoorgebruikers zoals accountants, advocaten, verschillende internationale organisaties en diverse ambassades, alsmede het Vredespaleis.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Alexanderstraat 23 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het lommerrijke Willemspark, nabij het historische stadscentrum. De omgeving kenmerkt zich door hoogwaardige kantoorgebruikers zoals accountants, advocaten, verschillende internationale organisaties en diverse ambassades, alsmede het Vredespaleis.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen tussen doorgaande wegen Javastraat en Mauritskade, welke een aansluiting geven naar de op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Direct voor het pand is de opstapplaats voor tram 1 en bus 22 en 24. Het spoorwegstation Den Haag CS is op korte afstand gelegen.

PARKEREN
Het pand beschikt over 20 eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg beperkt mogelijk.

OBJECT
Het pand is een, omstreeks 1860 gebouwde, kantoorvilla, bestaande uit 3 bouwlagen en een kelder. Het gehele pand is gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van originele details. Thans is het gehele pand van circa 515 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich links in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich de vestibule, welke toegang geeft tot de algemene hal. Op de begane grond zijn 3, met 2 schuifseparaties, geschakelde kamers gesitueerd. Deze zijn voorzien van prachtige schouwen, ornamenten plafonds en nieuwe parketvloeren. Aan de voorzijde bevindt zich een kleine kantoorruimte, pantry, sanitaire voorzieningen en toegang tot de kelder.

Via de, centraal in het pand gelegen, trap is de eerste verdieping te bereiken. De overloop biedt toegang tot 5 kantoorunits van verschillende metrages en de sanitaire voorzieningen. Ook hier zijn de units voorzien van parketvloeren, hoge ornamenten plafonds en kabelgoten.

Op de tweede verdieping, tevens kapverdieping, zijn 4 kantoorunits van verschillende metrages, pantry en sanitaire voorzieningen gesitueerd.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal (schoon en ontruimd) worden aangeboden met onder meer de volgende voorzieningen:

- Nieuwe luxe parketvloeren;
- Vloerbedekking;
- Marmeren vloeren;
- Ornamenten plafonds;
- Pantry voorzien van vaatwasmachine;
- Alarm (infrarood);
- CV met radiatoren;
- Airco-units (gedeeltelijk);
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Videobewaking;
- Afsluitbaar achterterrein.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 80.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor parkeerplaatsen bedraagt € 2000,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief B.T.W;
- Er wordt BTW geopteerd;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

---

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Alexanderstraat 23
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrumin woonwijk
Terrein
Oppervlakte 515 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.