Object
Verhuurd

Dr. Lelykade 257, 's-Gravenhage 2583 JZ 's-Gravenhage

2583 JZ 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Dr. Lelykade 257 te Den Haag
Wegens verhuizing van Malherbe Groep prachtige kantoorruimte te huur op unieke locatie

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in de 2e binnenhaven van Scheveningen. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan kantoren, horeca, winkels, watersport en wonen in de haven.

Naast het gehuurde bevinden zich grote horecapaviljoens alwaar tal van...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Dr. Lelykade 257 te Den Haag
Wegens verhuizing van Malherbe Groep prachtige kantoorruimte te huur op unieke locatie

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in de 2e binnenhaven van Scheveningen. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan kantoren, horeca, winkels, watersport en wonen in de haven.

Naast het gehuurde bevinden zich grote horecapaviljoens alwaar tal van leuke bars & restaurants gevestigd zijn. Bezoekers van de gezellige haven kunnen in het gehuurde tot zonsondergang op het terras vertoeven.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de haven op Scheveningen. In de directe omgeving ligt een van de belangrijkste doorgaande wegen van Scheveningen. Middels deze wegen zijn de verbindingen met de op- en afritten voor knooppunt 'Prins Clausplein' voor rijkswegen A4, A44, A12 en A13 en de landscheidingsweg te bereiken.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is via tram 16 of buslijn 22 in korte tijd te bereiken.

PARKEREN
Het behoort tot de mogelijkheden een parkeerplek in de ondergelegen parkeergarage te huren. Daarnaast is in de directe omgeving betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OBJECT
Het pand is een, omstreeks 2002 gebouwd, complex bestaande uit 6 bouwlagen. De kantoorruimte is gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat, zeer representatief. Thans is ca. 130 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich op de verhoogde chique galerij. Achter de entree bevindt zich de hal met toilet, welke toegang geeft tot de kantoorruimte en vergaderruimte met uitzicht op de haven aan de voorzijde. De ruimte is voorzien van een bar/pantry en sanitaire voorzieningen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Eiken houten vloer;
- Gestuukte wanden;
- Verlichting;
- Moderne bar/pantry;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Grote raampartijen;
- Toegang middels schuif-puien tot het ruime balkon met uitzicht;
- Elektra-, gas- en wateraansluiting;
- Mechanische ventilatie.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 25.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Dr. Lelykade 257
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging in woonwijk
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.