Object
Verhuurd

Frederik Hendriklaan 256, 's-Gravenhage 2582 BM 's-Gravenhage

2582 BM 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Frederik Hendriklaan 256 te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
De Frederik Hendriklaan is in de internationale zone gesitueerd te midden van de Scheveningse haven, het Omniversum, het Museon, het Gemeentemuseum, het World Forum Convention Center en Madurodam.

Het Statenkwartier kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse grootwinkelbedrijven, versspecialisten en horecagelegenheden....

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Frederik Hendriklaan 256 te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
De Frederik Hendriklaan is in de internationale zone gesitueerd te midden van de Scheveningse haven, het Omniversum, het Museon, het Gemeentemuseum, het World Forum Convention Center en Madurodam.

Het Statenkwartier kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse grootwinkelbedrijven, versspecialisten en horecagelegenheden. T-Mobile, Nolten, Banketbakkerij Roodenrijs, groenteboer Koot, kapsalon Rob Peetoom en Livera zijn o.a. naastgelegen huurders.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. De Frederik Hendriklaan is direct verbonden met de doorgaande weg President Kennedylaan.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op korte afstand, welke via tram 10 en 17 of buslijn 21 en 24 in korte tijd te bereiken is.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tot 13.00 uur is parkeren gratis.

OBJECT
Winkelruimte te huur met enorme attentiewaarde aan de populaire Frederik Hendriklaan, welke in 2012 door een onafhankelijke jury is uitgeroepen tot gezelligste winkelstraat van Nederland!

Het pand is een omstreeks 1906 gebouwd, herenhuis. In de plint bevindt zich de winkel met kelder en opslagruimte/kantoor gelegen op de eerste verdieping. Het gehele pand is in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een breed front van circa 6,5 meter. Thans is circa 200 m² voor verhuur beschikbaar.

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen sanitaire voorzieningen en pantry, alsmede de opgang naar bovengelegen verdieping en de kelder.
Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Representatieve entree;
- Representatief front;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Moderne pantry;
Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 84.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1906
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Frederik Hendriklaan 256
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging in woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 215 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.