Object
Verhuurd

Hellingweg 11, 's-Gravenhage 2583 DZ 's-Gravenhage

2583 DZ 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Hellingweg 11 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het topzeilcentrum aan de Hellingweg is gelegen aan “de Kom” en biedt onderdak aan de talenten en topsporters van het Watersport Verbond en Nacra catamarans.

Vanuit deze locatie worden de talenten en topsporters opgeleid om hun uiteindelijke doel te halen, het Olympisch goud! De 3e verdieping van deze unieke locatie is nog kantoorruimte...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Hellingweg 11 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het topzeilcentrum aan de Hellingweg is gelegen aan “de Kom” en biedt onderdak aan de talenten en topsporters van het Watersport Verbond en Nacra catamarans.

Vanuit deze locatie worden de talenten en topsporters opgeleid om hun uiteindelijke doel te halen, het Olympisch goud! De 3e verdieping van deze unieke locatie is nog kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

BEREIKBAARHEID
Het Zeilcentrum ligt direct aan de haven van Scheveningen en is met het eigen vervoer goed bereikbaar vanaf de centrumring-Houtrustweg/ Kranenburgweg.

Per openbaar vervoer biedt onder meer tramlijn 10 een directe verbinding met Den Haag Centraal Station. Door de komst van het Zuiderstrand theater is er een directe busverbinding (bus 22) met de Hellingweg.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn er voldoende (elektrische) parkeerplaatsen aanwezig.

LIGPLAATSEN
Het is mogelijk om in de jachthaven ligplaatsen te huren (aparte verhuur).

OBJECT
Deze kantoorruimte is gelegen op de 3de verdieping van het gebouw aan de Hellingweg. De ruimte is ca. 450 m2 v.v.o. en verdeeld in een grote open kantooretage met twee aparte vergader-/ kantoorkamers. In de ruimte is tevens een bar en pantry gesitueerd. De etage heeft een eigen ingang met lift en heeft een inpandig balkon om te genieten van het mooie uitzicht op de haven en zee! Tevens zijn er twee toiletunits beschikbaar. Deelverhuur vanaf 225 m² is mogelijk!

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:

- Verwarming, middels cv;
- Verlichting;
- Kabelgoten;
- Vergaderkamer;
- Pantry;
- Toiletten (hal);
- Eigen entree met lift;
- Inpandig balkon.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 59.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: Nader te bepalen bij oplevering.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hellingweg 11
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte in units vanaf 225 m²
Energie
Energielabel A++
Energielabel index 0.76
Energielabel einddatum 2027-04-05
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.