Object
Verhuurd

Hellingweg 9 b, 's-Gravenhage 2583 DZ 's-Gravenhage

2583 DZ 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Hellingweg 9 b te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
De Hellingweg in Scheveningen ligt in het midden van de Scheveningse haven. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijfs- en kantoorruimte, horeca, watersport, recreatiewoningen en de haven.

Tegenwoordig is het havengebied een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. De haven is getransformeerd naar een...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Hellingweg 9 b te 's-Gravenhage.

OMGEVINGSFACTOREN
De Hellingweg in Scheveningen ligt in het midden van de Scheveningse haven. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijfs- en kantoorruimte, horeca, watersport, recreatiewoningen en de haven.

Tegenwoordig is het havengebied een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. De haven is getransformeerd naar een woon/werkgebied gecombineerd met horeca. Veel (water)sportgerelateerde bedrijven vestigen zich op deze unieke locatie.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de omgeving waar de verschillende belangrijke doorgaande wegen van Den Haag een aansluiting geven naar het centrum en de regio. Middels deze wegen zijn er verbindingen met de op- en afritten voor rijkswegen A4, A44, A12 en A13.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is met tram 16 en bus 22 te bereiken. Tram 11 en 17 geven verbinding met NS station Hollands Spoor.

PARKEREN
Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein voor de verhuur beschikbaar. In de directe omgeving is (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

OBJECT
De kantoorruimte is gelegen op de 2de verdieping van het gebouw aan de Hellingweg, genaamd het "topzeilcentrum". Het topzeilcentrum is gelegen aan “de Kom” en biedt onderdak aan de talenten en topsporters van het Watersport Verbond en Nacra catamarans. Vanuit deze locatie worden de talenten en topsporters opgeleid om hun uiteindelijke doel te halen, het Olympisch goud!

De ruimte op de 2e verdieping kijkt zeer mooi uit over de havenhoofden en over de open zee. De kantoorruimte is gedeeld met Sailmon - een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in apparatuur voor zee(zeil)jachten.

Het betreft een grote open kantooretage met twee aparte glazen kantoorkamers van bij elkaar 140 m². Daarnaast worden er nog twee werkkamers aan de andere zijde aangeboden ter grootte van 73 m². De overige ruimte is gedeeld met Sailmon en betreft een gebied met pantry, lunchfaciliteit en de mogelijkheid voor informeel overleg. Daarnaast beschikt de kantoorruimte over een groot terras met uitzicht over de zee en de jachthaven.

De kantoorruimte heeft een entree op de begane grond, hierna kun je met de trap of de lift naar de 2e verdieping. De toiletten bevinden zich centraal op de gang en voor de sportieve medewerker is er de mogelijkheid om te douchen (1e verdieping).

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Entree met lift;
- Weids uitzicht over de zee;
- Verwarming, middels cv;
- Systeemplafonds;
- Beeldschermvriendelijke verlichting;
- Databekabeling
- Uitgebreide pantry;
- Toiletten (in de hal);
- Douchemogelijkheid (in de hal op de eerste verdieping);
- Ruim terras.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 4.250,- per maand te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor parkeerplaatsen bedraagt € 125,- per parkeerplaats per maand te vermeerderen met BTW.

De door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten (ad. € 25,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW) bevatten onder meer:
- Gasverbruik
- Elektraverbuik
- Waterverbuik
- Onderhoud liftinstallatie;
- Onderhoud en verlichting algemene ruimte;
- Onderhoud CV;
- Onderhoud technische installaties;
- Glazenwassen buitenbeglazing;
- 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten

Aanvaarding: per direct.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren, flexibele huurtermijn bespreekbaar
Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2017
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Hellingweg 9 b
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 550 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen liftensysteemplafondtoiletpantry
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.