Object
Verkocht

Houtweg 50, 's-Gravenhage 2514 BN 's-Gravenhage

2514 BN 's-Gravenhage

Omschrijving

TE KOOP
Houtweg 50 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen op één van de vooraanstaande grachtenlocaties in Den Haag, om de hoek van de Koninginnegracht. In de directe omgeving zijn diverse ambassades, de Kamer van Koophandel en het Provinciehuis gevestigd.

De kantoorruimte is in de nabijheid van een keur aan musea, hotels, restaurants en winkels. Op loopafstand bevinden zich...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Houtweg 50 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen op één van de vooraanstaande grachtenlocaties in Den Haag, om de hoek van de Koninginnegracht. In de directe omgeving zijn diverse ambassades, de Kamer van Koophandel en het Provinciehuis gevestigd.

De kantoorruimte is in de nabijheid van een keur aan musea, hotels, restaurants en winkels. Op loopafstand bevinden zich het statige Lange Voorhout en de sfeervolle winkelstraat de Denneweg met haar beroemde schijf van vijf: wining, dining, lifestyle, fashion & beauty.

BEREIKBAARHEID
De Utrechtsebaan is binnen enkele minuten bereikbaar, deze biedt aansluiting op het rijkswegennet. Malieveld Parkeergarage ligt op minder dan 100 m loopafstand.

De openbaar vervoer verbindingen van en naar de twee belangrijkste NS-stations zijn uitstekend, middels de tramlijn 9 (Koninginnegracht) en buslijn 18 en 22 (Koningskade). Halteplaatsen bevinden zich op loopafstand.

PARKEREN
De ruimte beschikt over 1 (één) parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage. In de directe omgeving is in voldoende mate (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een bedrijfsparkeervergunning aan te vragen.

OBJECT
Het betreft een appartementsrecht kantoor in een omstreeks 1980 gebouwd complex, bestaande uit 5 bouwlagen, gelegen op de begane grond met archiefruimte in de kelder en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De kantoorruimte verkeerd in goede staat, maar is aan een opknapbeurt toe.

De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 168 m² met daarbij ca. 95 m² in de kelder.

In de kelder is een interne doorgang naar de fietsenberging evenals de parkeergarage.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd vrij van huur en gebruik in huidige staat, 'as is-where is'.

KOOPGEGEVENS
De koopsom bedraagt € 495.000,- kosten koper.

Aanvaarding: in overleg.

Kadastrale gegevens
Gemeente: 's-Gravenhage
Sectie: P
Nummer: 9934 A-95

BTW
Bij de overdracht en levering is geen BTW verschuldigd.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Koopakte
Standaard NVM koopakte BOG

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

+++

Koopvoorwaarden
Voor de verkoop zijn verkoopvoorwaarden gesteld die hieronder zijn opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding en het sluiten van de koopovereenkomst dient men bekend te zijn met deze verkoopvoorwaarden en deze te aanvaarden.
- Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.
- Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe panden. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, verwarming en warmwaterinstallaties met toebehoren, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Aan verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak of bij installaties asbesthoudende materialen zijn verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, destijds gebruikelijk was. Ook is aan verkoper niet bekend dat naderhand door andere (vorige) eigenaren of bewoners asbesthoudende materialen zijn gebruikt bij eventuele renovaties en/of verbouwingen. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen, dit geldt ook voor asbesthoudende vloerbedekking, dienen op grond van de (milieu)wetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.
- Verkoper heeft koper op het feit gewezen dat hij niet beschikt over een energielabel. Verkoper en koper zijn nadrukkelijk overeengekomen dat bij de eigendomsoverdracht verkoper geen energielabel aan koper zal overhandigen. Koper vrijwaart verkoper zowel voor als na de juridische levering van de verplichting zo’n certificaat te verzorgen.
- Koper is geattendeerd op het feit dat verkoper het verkochte niet zelf heeft gebruikt/bewoond en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeen gekomen, dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Houtweg 50
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrum
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.