Object
Verhuurd

Kerketuinenweg 10 B, 's-Gravenhage 2544 CW 's-Gravenhage

2544 CW 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Kerketuinenweg 10B te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
De kantoor-/bedrijfs-/showroomruimte is gelegen op het bedrijventerrein Zichtenburg/Kerketuinen in het Zuidwesten van Den Haag. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door het grote aantal perifere detailhandel: automotive, bouwmarkten en elektrotechniek bedrijven. In 2015 is dit gehele terrein opnieuw ingericht door de Gemeente Den...

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Kerketuinenweg 10B te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
De kantoor-/bedrijfs-/showroomruimte is gelegen op het bedrijventerrein Zichtenburg/Kerketuinen in het Zuidwesten van Den Haag. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door het grote aantal perifere detailhandel: automotive, bouwmarkten en elektrotechniek bedrijven. In 2015 is dit gehele terrein opnieuw ingericht door de Gemeente Den Haag om het een zeer nette en strakke indruk te geven.

BEREIKBAARHEID
De kantoor-/bedrijfs-/showroomruimte is goed te bereiken door de aansluiting van de N211 op het rijkswegennet (A4, A12 en A13). Op deze manier zijn Amsterdam, Utrecht en Rotterdam gemakkelijk aan te rijden. Ook het centrum van Den Haag is goed bereikbaar via de Haagweg en de Loosduinseweg.

Het openbaar vervoer met diverse halten op enkele minuten loopafstand geeft een goede verbinding met het centrum van Den Haag en de NSstations.

PARKEREN
Het is mogelijk parkeerplaatsen te huren op eigen terrein.

In de directe omgeving is het vrij parkeren aan de openbare weg.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een omstreeks 1993 gebouwd bedrijfsgebouw. Daarbij is het gehele bedrijfspand ingedeeld in verschillende units, met eigen huisnummers, welke grotendeels verhuurd zijn.

Momenteel is ca. 260 m² kantoor-/bedrijfs-/showroomruimte voor de verhuur beschikbaar. De ruimte is recent in gebruik geweest als kantoorruimte, maar leent zich tevens goed als showroom. Daarnaast is het in overleg mogelijk een overheaddeur te plaatsen waarna de ruimte ook als bedrijfs-/opslagruimte gebruikt kan worden.

De huidige entree is middels een loopdeur. Deze loopdeur bevindt zich rechts in de voorgevel en geeft toegang tot de centrale ruimte, pantry, sanitaire voorzieningen en twee kantoorkamers. De gehele voorzijde van het bedrijfspand is voorzien van glas.

METRAGE
De totale oppervlakte bedraagt circa 260 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- C.V. installatie;
- T.L. verlichting;
- Toilet;
- Pantry;
- Spreekkamers;
- Betonvloer.

BESTEMMINGSPLAN
‘Bedrijventerrein - ZKD’ vastgesteld d.d. 1-10-2015.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: www.ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt niet over een Energielabel.

HUURPRIJS
€ 1.800,- per maand te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATS
€ 30,- per parkeerplaats per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren, in overleg is een flexibele huurtermijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1993
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Kerketuinenweg 10 B
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte 260 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen toiletpantrykamerindeling
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 260 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.