Object
Verkocht

Laan van 't Haantje - Fase 3 & 4, Rijswijk 2288 GT Rijswijk

2288 GT Rijswijk

Omschrijving

De Comphaan te Rijswijk - Fase 3

Na de zeer succesvolle verkoop van fase 1 en 2 bestaande uit 32 bedrijfsunits is nu ook fase 3 in de verkoop te gaan!

Werken met succes in RijswijkBuiten
RijswijkBuiten geniet een grote populariteit als het om wonen gaat. Geen wonder met die prachtige huizen in een heerlijke groene omgeving. Maar ook qua werken komt er iets bijzonders aan: De Comphaan, in...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

De Comphaan te Rijswijk - Fase 3

Na de zeer succesvolle verkoop van fase 1 en 2 bestaande uit 32 bedrijfsunits is nu ook fase 3 in de verkoop te gaan!

Werken met succes in RijswijkBuiten
RijswijkBuiten geniet een grote populariteit als het om wonen gaat. Geen wonder met die prachtige huizen in een heerlijke groene omgeving. Maar ook qua werken komt er iets bijzonders aan: De Comphaan, in Parkrijk aan ‘t Haantje. Een bedrijvenpark met 20 fraaie units variërend van 94 tot 161 m² B.V.O. Daar ligt een mooie toekomst te wachten op energieke ondernemers uit Rijswijk, Delft en Den Haag. Want zij krijgen het goed: De Comphaan heeft een ideale ligging, goede verbindingen, prachtige panden en mooie ruimtes die u zelf kunt indelen, allerlei extra’s en heel veel ruimte in een mooie omgeving. Tel daar de strakke architectuur bij op en zo ontstaat een gouden uitstraling van succes, vernieuwing en modern zakendoen. Fase 1 en 2 zijn het afgelopen jaar met succes gestart en verkocht. Momenteel is de verkoop gestart van fase 3. Kijk op de website www.decomphaan.nl en stel hier zelf naar wens uw eigen bedrijfsunit samen.

Werken in goed gezelschap
De naam Comphaan staat voor meerdere betekenissen: kompaan, samenwerken, company, kameraadschap en zelfs de gebiedsnaam ’t Haantje zit er in verwerkt. Toch is de belangrijkste betekenis dat ondernemers van De Comphaan zich in goed gezelschap bevinden. Gelijk¬gestemden die ook net zoals u hard willen werken op een gouden plek. Maar die een goed onderling contact ook heel belangrijk vinden. Om elkaar verder te helpen, ook aan nieuwe contacten. Daarom is De Comphaan een ideale locatie voor starters en gevorderden. Voor denkers en doeners. Voor hoveniers, elektrotechnici, installateurs maar ook creatieve beroepen als meubelmakers en ontwerpers.

De locatie, aan de rand van Rijswijk
De Comphaan ligt straks aan de rand van RijswijkBuiten. Dat ‘buiten’ klopt ook helemaal. Geen drukke binnenstad maar veel ruimte, vlakbij water en met een natuurlijke omgeving zoals het Wilhelminapark. Nu we het daar toch over hebben: alle panden zijn sterk geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen, dus groen tot in de meterkast. De bereikbaarheid van De Comphaan mag u gerust ideaal noemen: met de fiets bent u in 10 minuten op het station en de bus stopt op 200 meter afstand. Overal is het vrij parkeren en er is ruimte genoeg voor bestelwagens en vrachtwagens om te laden en te leveren. Met de A4 op rijafstand van 5 minuten bent u een mum van tijd op weg naar Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Maar het allerslimste is – als u kiest voor De Comphaan – om ook te gaan wonen nabij t Haantje. Dan kunt u straks gewoon naar uw werk lopen.

Kijken, kiezen, kleuren
Geen ondernemer en geen bedrijf is hetzelfde. Ook daarin is De Compaan een kameraad: u kunt uit zoveel zaken kiezen. Om te beginnen de buitenkant: alle units zijn opgebouwd uit robuuste en kwalitatieve materialen. U kunt de deuren, ramen, bekleding en kleuren zelf bepalen met de zogenaamde Unit Configurator op de website. U kunt zich voorstellen dat het bedrijvenpark zo een zeer gevarieerde en moderne aanblik krijgt.

Inpandig is het niet anders. U bepaalt en u kiest. Met een vrije hoogte van circa 6 meter is er veel opslagruimte. Een hovenier heeft mogelijk meer ruimte in de breedte nodig voor zijn machinerieën en gereedschap. De ontwerper prefereert waarschijnlijk een meer rustige omgeving: het is er volop voor handen. Qua werken en behuizing biedt De Comphaan aan alle ondernemers een echte succesformule, met variatie als belangrijkste eigenschap.

FASE 3
- 20 units (fase 3);
- Units vanaf 94 m² tot 161 m² B.V.O.;
- Vrije hoogte tot circa 6 m;
- Entresolvloer;
- Bestemming tot en met categorie 3.1;
- Onderling schakelbaar;
- Zonnepanelen op het dak;
- Vloerbelasting begane grond tot max. 1.500 kg/m²;
- Vloerbelasting verdiepingsvloer tot max. 500 kg/m²;
- Parkeren op eigen terrein;
- Casco-oplevering;
- Breed scala aan afbouwmogelijkheden.

Koopsommen vanaf € 132.500,-- V.O.N. exclusief BTW.

Website: www.decomphaan.nl

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2019
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Laan van 't Haantje - Fase 3 & 4 ong
Plaats Rijswijk
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 94 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 4470 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.