Object
Verhuurd

Lange Voorhout 25, 's-Gravenhage 2514 EB 's-Gravenhage

2514 EB 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 25 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het Lange Voorhout is gelegen in het oude centrum van Den Haag, waar vele grote organisaties, ambassades en instanties zijn gevestigd. Het pand ligt op loopafstand van het Binnenhof, de Tweede Kamer, Noordeinde, De Plaats en de Denneweg met vele winkels en gezellige restaurants. De winkel-/ bedrijfsruimten zijn gelegen schuin...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 25 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het Lange Voorhout is gelegen in het oude centrum van Den Haag, waar vele grote organisaties, ambassades en instanties zijn gevestigd. Het pand ligt op loopafstand van het Binnenhof, de Tweede Kamer, Noordeinde, De Plaats en de Denneweg met vele winkels en gezellige restaurants. De winkel-/ bedrijfsruimten zijn gelegen schuin tegenover Hotel des Indes, Escher in het Paleis en naastgelegen aan o.a. de Pulchri Studios.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met zowel het openbaar- als eigen vervoer zijn erg goed. Vanaf Den Haag CS is het nog geen 10 minuten lopen naar het Lange Voorhout. Tevens hebben de HTM-tramlijnen 1, 9, 10, 16 en 17 en HTM-buslijnen 5, 18, 22 en 24 een halte op loopafstand van het pand.

Met eigen vervoer is er een vrijwel directe verbinding met de grote Rijkswegen A12 – A4 en A13 evenals de N44 en A44.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de directe omgeving en in de verschillende grote parkeergarages in het centrum en rondom Den Haag Centraal Station, waarvan de parkeergarages onder Het Plein en het Malieveld het dichtstbij zijn gelegen.

OBJECT
De ruimte aan het Lange Voorhout bestaat uit 3 verschillende kantoorruimtes op de begane grond. Er bevindt zich een keuken in het souterrain en een toilet op de gang.

De verhuurbare oppervlakte bedraagt in totaal ca. 65 m² op de parterre en ca. 50 m² in de kelder.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Pantry;
- Sanitaire voorzieningen.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 1.400,- per maand vrij van BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg, kan op korte termijn.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: Flexibele huurtermijn bespreekbaar;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst niet te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Lange Voorhout 25
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 65 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen toiletpantry
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.