Object
Verhuurd

Lange Voorhout 47 -65, 's-Gravenhage 2514 EC 's-Gravenhage

2514 EC 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 47-65 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen op één van de mooiste locaties van Den Haag op steenworp afstand van de hofvijver, het Binnenhof en de Denneweg. De omgeving kenmerkt zich door de vele gerenommeerde (internationale) organisaties, ambassades alsmede diverse restaurants en winkelfaciliteiten.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Lange Voorhout 47-65 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen op één van de mooiste locaties van Den Haag op steenworp afstand van de hofvijver, het Binnenhof en de Denneweg. De omgeving kenmerkt zich door de vele gerenommeerde (internationale) organisaties, ambassades alsmede diverse restaurants en winkelfaciliteiten.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Het is gelegen aan één van de doorgaande wegen van het centrum van Den Haag, welke verbinding geeft met rijkswegen A4, A44, A12 en A13 via knooppunt Prins Clausplein.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het N.S. station Den Haag Centraal is op loopafstand gelegen. In de naaste omgeving bevinden zich diverse opstapplaatsen met een directe aansluiting naar N.S. stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor alsmede de regio.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens is het mogelijk om een abonnement voor de naastgelegen parkeergarage, Museumkwartier, af te sluiten. Zie voor meer informatie www.interparking.nl.

OBJECT
Het object heeft een monumentale uitstraling (19e eeuw). Het pand is een herenhuis bestaande uit 5 bouwlagen. Het gehele pand is gerenoveerd en derhalve in uitstekende staat, zeer representatief en voorzien van een lift. Thans zijn de tweede en vierde verdieping van in totaal circa 170 m² voor verhuur beschikbaar, als volgt verdeeld:

- 2de verdieping
o Unit links: verhuurd;
o Unit rechts: 90 m²;
- 4de verdieping: 80 m².

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. In de plint bevindt zich het toprestaurant, de overige etages zijn te bereiken via een zelfstandige entree. Aan de rechterzijde is een gedeelte van het restaurant gesitueerd. Op de tweede verdieping is de kantoorruimte aan de rechterzijde gelegen en is via een vestibule te bereiken. De ruimte beschikt over een eigen pantry. De sanitaire voorzieningen zijn naast de lift gelegen.

De vierde verdieping is volledig voor verhuur beschikbaar. Deze kapverdieping beschikt over eigen opslagruimte, pantry en sanitaire voorzieningen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Moderne pantry met vaatwasser;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Alarminstallatie per unit;
- Lift;
- Tagsysteem voor de lift;
- Videofoon;
- Databekabeling;
- Systeemplafond met verlichting;
- Schilderwerk wanden uitgevoerd;
- Nieuwe vloerbedekking.

HUURGEGEVENS
Huurprijs is nader overeen te komen.

Servicekosten: prijs nader overeen te komen / in overleg. Hiervoor worden de navolgende diensten geleverd:
- Energieverbruik en onderhoud liftinstallatie;
- Energieverbruik en onderhoud verlichting algemene ruimte;
- Schoonhouden algemene ruimte;
- Verzorgen van toiletpapier en handdoekjes in de toiletruimtes
- Onderhoud CV;
- Onderhoud technische installaties;
- Glazenwassen buitenbeglazing;
- 5% administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Lange Voorhout 47 -65
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Kantoor
Oppervlakte 349 m²
Oppervlakte in units vanaf 80 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen liftensysteemplafondtoiletpantry
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.