Object
Verhuurd

Plaats 22, 's-Gravenhage 2513 AE 's-Gravenhage

2513 AE 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Plaats 22 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Winkelruimte op absolute A1-Top locatie in het centrum van Den Haag gelegen, met in de directe omgeving diverse lokale en landelijke detaillisten in het hoge/luxe segment.

De winkellocatie de Plaats is gelegen recht tegenover de Hofvijver en het Binnenhof en maakt een deel uit van de chique Haagse Paleispromenade, bestaande uit de...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Plaats 22 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Winkelruimte op absolute A1-Top locatie in het centrum van Den Haag gelegen, met in de directe omgeving diverse lokale en landelijke detaillisten in het hoge/luxe segment.

De winkellocatie de Plaats is gelegen recht tegenover de Hofvijver en het Binnenhof en maakt een deel uit van de chique Haagse Paleispromenade, bestaande uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde. Dit winkelgebied wordt gekenmerkt door de vestigingen van diverse winkelformules in het hoge segment zoals Oger, Suit Supply, Credo, Michael Kors, Boston Trader, Mody Mary, Nespresso, Subway en Bagels & Beans. Door de aanwezigheid van deze detaillisten is in dit gedeelte van de Haagse binnenstad een breed aanbod aanwezig op het gebied van mode, kunst en designartikelen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid met zowel het openbaar- als eigen vervoer zijn erg goed. De HTM-tramlijnen 1, 2, 3, 4, 6, 16 en HTM-buslijnen 22 en 24 zijn op loopafstand van het pand gelegen. Het centraal station is per openbaar vervoer binnen vijf minuten bereikbaar.

Met eigen vervoer is er een vrijwel directe verbinding met de grote Rijkswegen A12, A4 en A13 evenals de N44 en A44.

PARKEREN
In directe omgeving van de Plaats zijn op loopafstand in parkeergarages (Noordeinde, Parkstraat, Torenstraat) in redelijke voldoende mate parkeermogelijkheden aanwezig.

OBJECT
Het object heeft een totale verhuurbare oppervlakte van 411 m², als volgt verdeeld:

- Kelder: 166 m² v.v.o.
- Begane grond: 202 m² v.v.o.
- 1ste verdieping: 43 m² v.v.o.

De winkelruimte heeft een frontbreedte van circa 10 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelruimte wordt in huidige, casco, staat opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- CV-gas;
- Houten vloer;
- Wandmeubels;
- Klassieke ornamenten.

Doch het object wordt casco verhuurd.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 79.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Plaats 22
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 368 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.