Object
Verhuurd

Van Hoytemastraat 53, 's-Gravenhage 2596 EN 's-Gravenhage

2596 EN 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Van Hoytemastraat 53 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
De winkel is gelegen in de belangrijkste winkelstraat van het Benoordenhout, wat samen met de Weissenbruchstraat het kloppend winkelhart is van de wijk. In de directe omgeving zijn tevens verschillende grote kantoorgebruikers gevestigd zoals Shell.
De Van Hoytemastraat heeft een rijk aanbod van winkels zowel food als non-food...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Van Hoytemastraat 53 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
De winkel is gelegen in de belangrijkste winkelstraat van het Benoordenhout, wat samen met de Weissenbruchstraat het kloppend winkelhart is van de wijk. In de directe omgeving zijn tevens verschillende grote kantoorgebruikers gevestigd zoals Shell.
De Van Hoytemastraat heeft een rijk aanbod van winkels zowel food als non-food sector alsmede zorg gerelateerde bedrijven. Het gebied kenmerkt zich door een zeer compleet en exclusief assortiment aan landelijke winkelketens en lokale winkeliers. Naast het supermarktaanbod zijn er veel speciaalzaken met name in de vers sector; waaronder ambachtelijke bakkers en slagers, kaasspeciaalzaken en verschillende horecagelegenheden.
Tevens is het aanbod in non-food zeer divers met een juwelier, opticien, boekenwinkel, parfumerie en meerdere winkels in het mode- en kledingsegment.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de directe omgeving van de doorgaande weg 'Benoordenhoutseweg' en 'Wassenaarseweg'.
De op- en afrit van de rijkswegen A12 bevindt zich op steenworp afstand.
Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op loopafstand gelegen, alsmede via buslijn 18, 19, 385 of 386 in korte tijd te bereiken.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. In de directe omgeving is betaald parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OBJECT
Het betreft een omstreeks 1930 gebouwd pand met de commerciële ruimte in de plint. De winkelruimte heeft een totaal oppervlak van 189 b.v.o. geheel op de begane grond gelegen met achtergelegen tuin en een frontbreedte van circa 12,5 meter en circa 6,5 meter.

De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen sanitaire voorziening, magazijn voor eventueel een pantry of keuken. De winkel beschikt over een tweede ingang aan de Breitnerlaan, welke tevens direct toegang geeft tot de winkelruimte.
De winkelruimte is gelegen op een goede zichtlocatie aan het plein van de Van Hoytemastraat.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavig object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Representatief front;
- Sanitaire voorziening
- Achtergelegen tuin;
- Twee entrees.

Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 54.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de
Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1930
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Van Hoytemastraat 53
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrumin woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 189 m²
Bijdrage winkeliersvereniging ja
Horeca toegestaan ja
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.