Object
Verhuurd

Wantsnijdersgaarde 419, 's-Gravenhage 2542 GK 's-Gravenhage

2542 GK 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Wantsnijdersgaarde 419 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het winkelcentrum 'De Ambachtsgaarde'. De omgeving kenmerkt zich door de vele winkels en woningen. Het winkelcentrum beschikt over een divers aanbod met bekende gebruikers als Albert Heijn, Action, Kruidvat, Primera, kledingwinkel van Leger des Heils en verschillende lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
De...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Wantsnijdersgaarde 419 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in het winkelcentrum 'De Ambachtsgaarde'. De omgeving kenmerkt zich door de vele winkels en woningen. Het winkelcentrum beschikt over een divers aanbod met bekende gebruikers als Albert Heijn, Action, Kruidvat, Primera, kledingwinkel van Leger des Heils en verschillende lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is centraal gelegen in de wijk Vrederust. Het winkelcentrum is gelegen tussen de twee belangrijkste doorgaande wegen van Den Haag, de Erasmusweg en de Melis Stokelaan.
Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Via tram 9 of buslijn 21, 427 en N4 is het winkelcentrum goed te bereiken is.

PARKEREN
Het pand beschikt niet over eigen parkeermogelijkheden. Rond het winkelcentrum is gratis parkeren aan de openbare weg en het voorgelegen parkeerterrein mogelijk.

OBJECT
De winkelruimte beschikt over een overheaddeur en een personenentree. De entree bevindt zich links in de voorgevel met een overheaddeur en extra raampartij. Achter de entree bevindt zich direct de winkelruimte met achtergelegen pantry en sanitaire voorzieningen.

Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

METRAGE
Thans is het gehele pand van circa 78m² voor verhuur beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
-Personenentree;
-Pantry;
-Sanitaire voorzieningen;
-CV-installatie;
-Overheaddeur.
Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

BESTEMMINGSPLAN
‘Vrederust’ vastgesteld d.d. 16-03-2012.

HUURPRIJS
€ 800,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statestiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZmodel Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1959
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Wantsnijdersgaarde 419
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Winkelruimte
Oppervlakte 78 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.