Object
Verhuurd

Zonweg 9, 's-Gravenhage 2516 AK 's-Gravenhage

2516 AK 's-Gravenhage

Omschrijving

TE HUUR
Zonweg 9-11 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein 'De Binckhorst' op de hoek van Zonweg/Binckhorstlaan. Door deze ligging, met de entree direct in het zicht, heeft het gebouw de mogelijkheid om zich in volle omvang aan haar omgeving te presenteren. De Binckhorstlaan is één van de belangrijke verkeersaders van Den Haag en heeft een directe...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Zonweg 9-11 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein 'De Binckhorst' op de hoek van Zonweg/Binckhorstlaan. Door deze ligging, met de entree direct in het zicht, heeft het gebouw de mogelijkheid om zich in volle omvang aan haar omgeving te presenteren. De Binckhorstlaan is één van de belangrijke verkeersaders van Den Haag en heeft een directe verbinding met het nationale wegennet A12/A4 en A13.

'De Binckhorst' is upcoming! De transformatie naar meer groen, woningen, ruimte en sfeer gecombineerd met de perfecte ligging, grote diversiteit aan bedrijven en herziene infrastructuur, zorgt voor een enorme boost. Bekende gebruikers in de omgeving zijn: Eurojust, PontMeyer, Karwei en verschillende automotive (gerelateerde) bedrijven.

LOCATIE
De bereikbaarheid met de auto is goed. In de omgeving zijn op- en afritten van knooppunt 'Prins Clausplein' voor een directe verbinding met A4 (Amsterdam-Rotterdam), A12 (Den Haag Utrecht) en A13 (Den Haag-Rotterdam) gelegen. Tevens zal 'De Rotterdamse Baan' voor een extra ontsluiting tussen Den Haag en Rotterdam zorgen.
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. In de directe omgeving bevinden zich spoorwegstations Den Haag CS, Den Haag HS en Voorburg, welke te bereiken zijn met buslijn 26/28/48.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein en gratis aan de openbare weg.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft de (deel)verhuur van een bedrijfsruimte gelegen in het souterrain van het pand. Het souterrain heeft een totale oppervlakte van circa 4.938 m² en toegang via 2 hellingbanen. Het souterrain heeft een vrije hoogte van ca. 3,5 meter en is voorzien van een sprinklerinstallatie en hoogwaardige vloercoating. De kelder is in gebruik geweest voor de opslag van mogelijk 215 personenauto's. Er is een naadloze fotostudio (met rondwand) aanwezig waar voertuigen of grote artikelen kunnen worden gefotografeerd.

De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 4.938 m² v.v.o. (conform NEN 2580).

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- Sprinklerinstallatie;
- Verlichtingsarmaturen;
- Elektrische overheaddeur;
- Vrije hoogte: 3,5 meter;
- Vloerbelasting: 1.000 kg. / m²;
- Hellingbanen;
- Alarminstallatie.

BESTEMMINGSPLAN
'Binckhorst', vastgesteld d.d. 14-04-2016.
Het object is bestemd in gebruik te worden genomen als bedrijfsruimte milieucategorie 1 + 2, evt. zwaarder na goedkeuring verhuurder.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel C, geldig tot 12-09-2027.

HUURPRIJS
€ 39,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ-model Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met aanvullende bepalingen verhuurder.

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1952
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Zonweg 9
Plaats 's-Gravenhage
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 4938 m²
Energie
Energielabel C
Energielabel einddatum 2027-09-12
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.