Nieuwbouw -  41123

Nieuwbouw

Een aantal makelaars van Frisia Makelaars richt zich met name op nieuwbouw. Dit vraagt om een andere benadering dan de koop of verkoop van bestaande bouw. Er is nog niets, bij nieuwbouw. U moet vanaf tekeningen beslissen.

De buurt waar u komt te wonen, moet zich soms nog ontwikkelen. De financiering verloopt ook anders. Uw specialist van Frisia Makelaars neemt u stap voor stap mee in dit vaak wat langer durende proces, van het tekenen van de koopovereenkomst, tot het begeleiden van individuele koperswensen, tot en met het feestelijk ontvangen van de sleutel. Wat voor u nieuw is, hebben wij gelukkig al veel vaker gedaan.

More information?

Nieuwbouw - Frisia Makelaars B.V.

Uw nieuwbouwspecialisten

  • NVM Nieuwbouwspecialist
  • Deskundig
  • Betrokken
  • Grootste aanbod
Nieuwbouw - Frisia Makelaars B.V.

NieuwWonen Den Haag

Wist u dat wij samen met een aantal grote nieuwbouwmakelaars uit de regio het platform NieuwWonen Den Haag hebben opgericht? Hier vind u ons gezamenlijke nieuwbouwaanbod en ook informatie over de projecten die in de nabije toekomst in verkoop gaan. Bezoek de website, maak een account aan en vergroot uw kans op een succesvolle zoektocht naar uw droomhuis. En als u inschrijft voor de periodieke nieuwsbrief blijft u goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

Uw specialist

Robert Kuiper
Vennoot, Kandidaat-makelaar
070 - 3420101

Afspraak of contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie