Digidomus
Bekijk onze zoekopdrachten en toekomstig aanbod!

Geef je woonwensen door!

Eenvoudig je zoekopdracht online

Vergroot je kansen op je droomhuis!

Vind je droomhuis met Digidomus!

Digidomus maakt zoekopdrachten openbaar. Woningverkopers kunnen reageren op jouw zoekopdracht als zij denken dat hun woning voldoet aan jouw woonwensen. Hierdoor kom je ook in aanraking met woningaanbod dat nog niet op Funda staat.

Digidomus

Waarom Digidomus?

Teleurstellend! Je bent op zoek naar jouw droomhuis, maar iedere keer vis je achter het net. Ondanks een uitgebreide zoektocht op het internet om al het aanbod te volgen, lukt het je niet om trotse eigenaar te worden van jouw ideale woning. Daarom durf je ook je eigen huis nog niet te koop te zetten. Geen bemoedigend vooruitzicht.

Jouw zoekprofiel online zetten

Wij hebben een simpele maar doeltreffende oplossing; wij zetten jouw woonwensen (anoniem) op onze website, voor iedereen te zien. Verkopers kunnen dan reageren als zij denken dat jouw wensen matchen met hun huis. Ondertussen onderzoeken wij de belangstelling die bestaat voor jouw huidige woning zodat we goed voorbereid zijn als je een fijn plekje gevonden hebt. We kunnen dan snel tot actie overgaan. Deze oplossing heet 'Digidomus'. Klinkt goed hè?

Digidomus - Meest gestelde vragen

Het tarief voor deze dienst bedraagt € 295,=. Je kunt dan van ons het volgende verwachten:

  • wij hebben een oriënterend gesprek met je waarin wij jouw woonwensen in kaart brengen;
  • deze woonwensen tonen wij via een zoekopdracht op onze website en op één van onze social-media kanalen;
  • binnen ons netwerk inventariseren wij de belangstelling voor jouw huidige woning.

Helaas is Digidomus niet bestemd voor huidige of toekomstige huurders; het systeem is echt toegespitst op vraag en aanbod van koopwoningen.

In eerste instantie loopt de opdracht voor een duur van 6 maanden. Mocht er toch nog meer tijd nodig zijn om jouw favoriete huis te vinden, dan wordt de zoekopdracht zonder kosten verlengd.

Uw Woning verkopen?

Onze makelaars voorzien u graag van uitgebreid advies!

Hoe kunnen we u helpen?

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie