Cees Kimmel

Cees Kimmel

NVM Makelaar RM

"Bij Frisia Makelaars ontdekte ik mijn liefde voor het vak van makelaar, dat meestal inhoudt dat je mensen enthousiast en blij maakt!"

Over mij

Een makelaar heeft van nature een karakter om mensen een plezier te doen!

Frisia Makelaars is, na mijn vrouw en kinderen, mijn grote liefde geworden in mijn leven. Iedere dag ga ik met plezier aan het werk en dat merk je ook aan alle collega's bij ons die dagelijks transacties tot stand brengen, maar vooral klanten echt willen plezieren. Daarnaast staat klantbelang gebaseerd op eerlijkheid, betrouwbaarheid en openheid voorop, in ons van oorsprong oer-Friese bedrijf.

Verder staat voor de medewerkers van Frisia Makelaars zelfontplooiing, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt een geweldige leerschool voor jong talent en veel medewerkers zijn lang bij ons werkzaam. 

Die kans heb ik ook met beide handen aangegrepen toen ik startte en met mijn 40 collega's hebben wij nu een fantastisch bedrijf, dat dankbaar is voor het vertrouwen dat zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers aan ons schenken.

De goede makelaars luisteren naar hun klanten met hun wensen en baseren daarop hun advies. Eigenlijk zijn wij een soort woon-psychologen die empathisch acteren. 

Vandaag de dag ben ik o.a. actief bij grote nieuwbouwprojecten en vind het mooi aan deze plannen een waardevolle bijdrage te leveren die het verkoop- of verhuursucces bevordert en de kopers of huurders veel plezier biedt na de oplevering. Een glimlach of compliment van een klant het mooiste cadeau dat heel veel energie geeft in ons vak!

Ik voel mij na 40 jaar nog steeds enorm gemotiveerd om nog jaren in dit vak en bij Frisia Makelaars te werken 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie