Femke Weening - Holwerda

Femke Weening - Holwerda

Vastgoedadviseur BOG / Taxateur

"Met hart voor de zaak en voor de klant sta ik voor kwaliteit!"

Over mij

Geboren en getogen in Den Haag en nooit meer vertrokken. Eerst gymnasium gedaan en daarna HBO Makelaardij afgerond. Vastgoed heeft mij altijd getrokken. Op mijn 20e (in 2001) terecht gekomen bij Frisia Makelaars en nu werkzaam als Register Taxateur en Makelaar in retail op de afdeling bedrijfsonroerendgoed (BOG).

Toen ik begonnen ben bij Frisia Makelaars, hebben ze mij de mogelijkheid geboden om mij op te leiden tot Register Taxateur. Het mooie aan het vak vind ik de diversiteit. Wat mij aantrekt is de verscheidenheid aan vastgoedcategorieën en het contact met diverse partijen, zoals banken, beleggers, notaris-/advocatenkantoren, tussenpersonen en eigenaar/gebruikers.

Tegenwoordig ben ik voornamelijk regionaal werkzaam als BOG makelaar, gespecialiseerd in retail. Door mijn rol als vicevoorzitter van Dynamis Expert team Retail heb ik inmiddels ook landelijk een netwerk opgebouwd. Retail is echt mijn passie! Het contact met ondernemers, franchisenemers, franchisegevers is erg dynamisch en prettig. De kunst is om de brug te slaan tussen eigenaar en gebruiker. Tijdens een bezichtiging denk ik actief mee over de mogelijke invulling van de winkelruimte.

“Het gezicht van Frisia Makelaars”, zo word ik ook wel genoemd. Met mijn enthousiasme sta ik mijn opdrachtgevers bij en adviseer ze gedurende het gehele proces. Alles mooier maken dan dat het is? Nee, gewoon zeggen waar het op staat, maar wel in mijn eigen woorden.

Ik werk parttime, maar heb absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt mij inschakelen als je iemand nodig hebt die slim en scherp te werk gaat en hierbij de kwaliteit voorop zet. Mijn opdrachtgevers kunnen rekenen op een passend advies en dat van iemand die alle ins en outs van vastgoed en Retail in Den Haag kent.

Mijn werk is pas geslaagd als de handtekeningen zijn gezet en de sleutel is overhandigd.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie