Femke Weening - Holwerda

Femke Weening - Holwerda

Vastgoedadviseur BOG / Taxateur

"Met hart voor de zaak en voor de klant sta ik voor kwaliteit!"

Over mij

Ik ben geboren en getogen in Den Haag en wist al snel wat ik wilde. Na het gymnasium volgde ik de HBO opleiding Makelaardij waarna ik op mijn 20e (2001) al bij de Frisia Familie terecht kwam op de afdeling Taxaties. Het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed heb ik mij sindsdien eigen gemaakt.

Het mooie aan het vak vind ik de diversiteit. Het is nooit saai, waardoor ik al ruim 16 jaar met veel plezier in ons mooie, historische kantoorpand aan de Javastraat werk. Ik voel me er echt thuis en samen met een heleboel fijne en deskundige collega's werken wij hard en maken wij plezier binnen een informele werksfeer.

Als Register Taxateur kom ik veel buiten en zie ik vele soorten (bedrijfs)panden: kantoren, winkels, bedrijfspanden, maatschappelijke objecten, (verhuurde) woningen of woningcomplexen, maar ook incourante of speciale objecten. Bestaande bouw, nieuwbouw of (her)ontwikkelingsprojecten. Het uitwerken van soms lastige vraagstukken is voor mij als professional altijd weer een uitdaging.

Het contact met (potentiële) opdrachtgevers zoals beleggers, banken, overheidsinstanties, notaris-/advocatenkantoren, tussenpersonen en eigenaar/gebruikers maar ook met huurders van beleggingspanden die ik moet opnemen vind ik erg prettig. Communiceren gaat mij goed af en ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit.

'Ik ben een mensenmens: klantvriendelijk, spontaan en oprecht'.

Taxeren is geen concrete wetenschap, maar uiteindelijk streef ik altijd naar het afleveren van een kwaliteit taxatie waarbij alles zo zorgvuldig en nauwkeurig mogelijk afgewogen, bekeken en vergeleken is. Zo sta ik altijd achter 'het eindproduct'! 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie