Binck Kade, City House , 2516 BC, 's-Gravenhage

 • 93 m² - 97 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

WE ZIJN VAN START! DE BOUW VAN BINCK PLAATS EN BINCK KADE IS INMIDDELS IN VOLLE GANG. Beleef het eiland en de kade en ontdek jouw nieuwe woonplek. Wie weet woon jij hier binnenkort, de bouw is van start gegaan en de eerste appartementen worden al in 2021 opgeleverd....

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 93 m² - 97 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

Buurtstatistieken Binckhorst

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

WE ZIJN VAN START! DE BOUW VAN BINCK PLAATS EN BINCK KADE IS INMIDDELS IN VOLLE GANG.

Beleef het eiland en de kade en ontdek jouw nieuwe woonplek. Wie weet woon jij hier binnenkort, de bouw is van start gegaan en de eerste appartementen worden al in 2021 opgeleverd. Nieuwsgierig? Neem dan snel contact met ons op!

Of je nu kiest voor een appartement of herenhuis, Binck Eiland biedt voor ieder wat wils. Er komen luxe appartementen met een prachtig uitzicht over Voorburg, Oud Rijswijk of het Haagse centrum en ruime herenhuizen aan het water. Wonen op het groene Binck Eiland betekent het beste van twee werelden. Je woont in alle rust direct aan de Trekvliet. Maar wel op steenworp afstand van het bruisende centrum van Den Haag.

------------------------------------------------------------------------------

Hier woon je direct aan het water op de rand van het groene Binck Eiland. Middenin de Binckhorst, de creatieve hotspot van Den Haag. Een stoere plek om te wonen, je bent hier een van de woonpioniers in het gebied. En toch heerlijk centraal: het centrum van Den Haag ligt op 10 minuten fietsen en Oud Rijswijk en Voorburg zijn op loopafstand. Dit is Binck Kade.

De twee appartemententorens aan de Binck Kade zijn straks de blikvangers aan de Trekvliet. Hier kijk je uit over het prachtige Oud Rijswijk en woon je uiterst comfortabel in je luxe appartement of penthouse. Het eiland is autoluw, je auto parkeer je op jouw privé plek in de parkeergarage. Op lome zomeravonden lounge je met een goede wijn op je terras. Straks nog even naar het centrum van Den Haag? Misschien. Voor nu zit je hier heerlijk te genieten…

De oppervlaktes van de appartementen zullen variëren van 34 tot en met 147 m², indicatie koopsommen van € 312.850,= tot en met € 820.000,= v.o.n.

De prijzen van de penthouses zullen variëren van € 490.000,= tot € 1.315.000,= v.o.n., met een oppervlakte van 84 tot 203 m².

De oplevering van de gezinswoningen staat gepland voor 2020/2021.

De oplevering van de eerste appartementen staat gepland voor eind 2021.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 113

Locatie

Plaats 's-Gravenhage

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 93 m² - 97 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Binckhorst

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie