Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Binck Plaats, Octavo, 's-Gravenhage

€ 489.850 - € 529.850 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

BINCK PLAATS

INLOOPMIDDAG ZATERDAG 16 FEBRUARI 2019 VAN 12:00 TOT 14:00, op bouwlocatie Binckhorstlaan 401 te Den Haag

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag'!!!!

Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en Voorburg...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Binck Plaats, Octavo, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Binck Plaats, Octavo, 's-Gravenhage.

Download brochure

Beschikbare bouwnummers

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

BINCK PLAATS

INLOOPMIDDAG ZATERDAG 16 FEBRUARI 2019 VAN 12:00 TOT 14:00, op bouwlocatie Binckhorstlaan 401 te Den Haag

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het project Binck Eiland, uitgeroepen tot het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag'!!!!

Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en Voorburg wordt dit prachtige nieuwe wooneiland gerealiseerd. De voormalige drukkerijloods zal plaatsmaken voor Binck Plaats: 46 ruime herenhuizen, met overdekte parkeergarage en daktuin.

Kies je voor Binck Plaats dan kies je voor:
- Fraaie huizen met veel m². Keuze uit woningtype Quarto, een vierlaags herenhuis mét dakterras, woningtype Folio een vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers en woningtype Octavo, een drielaags herenhuis met drie goed formaat slaapkamers;
- Hoge plafonds van 3,00 meter hoog op de begane grond
- Een diepe privétuin tot maar liefst 15 meter. Deze tuin is in basis al ingericht en samen met onze ‘hovenier’ krijg je de mogelijkheid om je tuin verder naar eigen smaak in te richten;
- Een royale gezamenlijke, kindvriendelijke binnentuin;
- Een eigen parkeerplek in de overdekte parkeergarage;
- Duurzame woningen met een EPC van 0,0 (energieneutraal);

In de prijs van de Herenhuizen zijn in basis al de prijs van de bijbehorende installatie al verwerkt. U huurt dus niet de installatie, maar u wordt, zoals wenselijk, zelf eigenaar.
Oftewel, een groene en ontspannen woonwijk met een prachtig karakter tussen het centrum van Den Haag en het groene Voorburg!

Zie ook de projectwebsite voor informatie: www.binckplaats.nl. Ook de diverse inloopmiddagen staan hierop aangegeven.

46 fraaie ruime herenhuizen met 3 of 4 woonlagen, in de volgende varianten:

* Woningtype Octavo, een drielaags herenhuis met in de basis 3 slaapkamers; Deze mooie herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. 132 tot ca. 141 m². De eerste verdiepingen van deze fraaie woningen grenzen aan de eigen achtertuin welke weer uitkomt op de gemeenschappelijke binnentuin; Deze woningen liggen verspreid over het project aan de Pleinzijde en aan de Kadezijde.

Vanzelfsprekend zijn er diverse indelingsvarianten bij de woningen mogelijk.

De grote binnentuin op de eerste verdieping tussen de woningen zal worden ingericht als grote privétuinen én een semi-openbare binnentuin.

Duurzaamheid

Bij de transformatie van Binck Eiland wordt bijzondere aandacht besteed aan het duurzame karakter van de nieuwe woon-, werk- en leefomgeving. Alle delen van Binck Eiland worden voorbereid op de bouw van een energiezuinige, gezonde en leefbare woonwijk die klaar is voor de toekomst. Zo worden materialen van de voormalige SDUdrukkerij voor een groot gedeelte op de locatie hergebruikt of zelfs gedemonteerd en elders opnieuw gebouwd. Natuurlijk is de wijk in zijn geheel zeer energiezuinig door het inzetten van moderne technieken zoals warmte-koudeopslag en warmteterugwinning. Dat wordt gecombineerd met het gebruik van zonnepanelen op de daken, een extreem goede isolatie en gebalanceerde ventilatie van de woningen en het gebruik van tripple glas. Uiteraard zullen de woningen gasloos worden opgeleverd, u kookt dus ook elektrisch. Op deze manier komt de EPC-waarde voor de Binck Plaats (herenhuizen) op 0,0 uit, wat energieneutraal betekent.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 489.850 - € 529.850
Bouw
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 356 m³ - 381 m³
Perceeloppervlakte 40 m² - 51 m²
Woonoppervlakte 132 m² - 141 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.