Object
Object

De Heeren van Vroondaal - Fase 2, Tussenwoning, 's-Gravenhage

€ 481.850 - € 536.850 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Project De Heeren van Vroondaal fase 2
DE HEEREN VAN VROONDAAL Fase 2 (onderdeel van Vroondaal Westmadepark)

Met de Heeren van Vroondaal krijgt Den Haag er een bijzonder stukje stad bij. Hier woon je in een exclusief huis aan de rand van het park, met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. En het strand op fietsafstand.
Hier geniet je van een ruime woning en royale tuin, met volop ruimte...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Heeren van Vroondaal - Fase 2, Tussenwoning, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Kraayenstein
  2.545 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Kraayenstein
  2.435 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,0 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 247.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.2 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.7 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1 km

Uitgebreide omschrijving

Project De Heeren van Vroondaal fase 2
DE HEEREN VAN VROONDAAL Fase 2 (onderdeel van Vroondaal Westmadepark)

Met de Heeren van Vroondaal krijgt Den Haag er een bijzonder stukje stad bij. Hier woon je in een exclusief huis aan de rand van het park, met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. En het strand op fietsafstand.
Hier geniet je van een ruime woning en royale tuin, met volop ruimte voor de kinderen om buiten te spelen.

Fase 2 bestaat uit 31 karakteristieke duurzame woningen. Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen royale twee-onder-één kapwoningen en een aantal schitterende Herenhuizen (hoek & tussenwoningen). Met hun chique gevels, in een decoratieve stijl met veel ornamentiek en kleurig materiaalgebruik, zetten zij de toon in Westmadepark.

Klassiek en exotisch
Herkenbaar, met een unieke touche. Dat is het architectuurbeeld van De Heeren van Vroondaal, geïnspireerd op de klassieke Haagse architectuurstijl met exotische elementen uit het voormalige Indië. Bepalend voor dit beeld zijn rijke gevelsdetails, torentjes, erkers, balkons, veranda's en ornamenten in verschillende uitvoeringen. In de Heeren van Vroondaal is dan ook geen huis het zelfde. Tegelijkertijd is eenheid gecreëerd door dezelfde kleuren gevelsteen toe te passen en diverse woningen met witte elementen of in wit keimwerk uit te voeren.

Lommerrijke omgeving
De onderlinge eenheid wordt verder verstrekt door de verankering van de woningen in de openbare ruimte. De tuinen, hagen en groene hekwerken gaan naadloos over in de lommerrijke woonomgeving. De straten, met informeel karakter en smal wegprofiel dragen aan de rust en ruimte van De Heeren van Vroondaal bij.

Ligging De Heeren van Vroondaal

De Heeren van Vroondaal vind je in Vroondaal Westmadepark. Dit is het noordelijk deel van Vroondaal. Deze Haagse nieuwbouwwijk ligt midden in het prachtige natuur- en recreatiegebied Madestein op loop- en fietsafstand van het Ockenburgse Bos en het strand van Kijkduin.
Zo bereik je De Heeren van Vroondaal

De Heeren van Vroondaal bereik je straks via de Westmadeweg aan de kant van de Oorberlaan. Om op de N211 te komen neem je de Madepolderlaan. De N211 sluit aan op de A4, waardoor je zo in Den Haag, Rotterdam en Leiden bent. Reis je richting Rotterdam, de Zuid-Hollandse eilanden en Zeeland, dan is ook de A20 - via de N213 - een snelle verbinding.
Voorzieningen De Heeren van Vroondaal

In Vroondaal Westmadepark komen geen voorzieningen. Hier woon je echt in alle rust te midden van de schitterende natuur. Wel komt er een lagere school en kinderopvang in Vroondaal Zuid. Op loopafstand van Vroondaal Westmadepark zijn strandjes met waterspeeltuinen, onderdeel van Madestein.

Of wat dacht je van een heerlijke wandeling in het aangrenzende Ockenburgse bos. Je loopt in circa 20 á 30 minuten naar de dichtsbijzijnde strandopgang. In Vroondaal is ook een geweldige speeltuin met fruitbomen en speeltoestellen van natuurlijke materialen. Gelukkig is het niet zo dat je hier in the middle of nowhere woont. Op fietsafstand vind je een uitgebreid aanbod van winkels, scholen, kinderdagverblijven, sport- en zorgvoorzieningen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 481.850 - € 536.850
Bouw
Aantal eenheden 9
Aantal vrije eenheden 9
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 400 m³ - 530 m³
Perceeloppervlakte 160 m² - 170 m²
Woonoppervlakte 172 m² - 186 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.