De Laureaten, De Laureaten Tweekappers, bouwnummer: 22, 's-Gravenhage 2553 EE 's-Gravenhage

2553 EE 's-Gravenhage € 578.300 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De Twee-onder-een-kapwoningen in De laureaten hebben met hun steile kapverdieping een klassieke uitstraling. De vele karakteristieke details in het warm bruin-rode metselwerk onderstrepen dat beeld nog eens. In de tweekappers zijn drie typen te onderscheiden: een woning met dwarskap en erker, een woning met een brede stoere middentoren met balkon in het dakvlak en een woning met twee stijlvolle...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Laureaten, De Laureaten Tweekappers, bouwnummer: 22, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

De Twee-onder-een-kapwoningen in De laureaten hebben met hun steile kapverdieping een klassieke uitstraling. De vele karakteristieke details in het warm bruin-rode metselwerk onderstrepen dat beeld nog eens. In de tweekappers zijn drie typen te onderscheiden: een woning met dwarskap en erker, een woning met een brede stoere middentoren met balkon in het dakvlak en een woning met twee stijlvolle torentjes met puntdakjes.

De entree van de Tweekappers ligt aan de zijkant van de woning en wordt benadrukt met een naar voren gebouwd torenelement. Die kun je niet missen! Door de zij-entree is deze woning heel praktisch ingedeeld. Wij hebben gekozen voor een tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en een ruime woonkeuken aan de voorkant van het huis, met openslaande deuren naar de voortuin. Maar andersom kan natuurlijk ook!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 578.300 vrij op naam
Aangeboden sinds 2 maanden, 2 weken geleden
Bouw
Aantal eenheden 12
Aantal vrije eenheden 12
Locatie
Adres De Laureaten
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 415 m³ - 432 m³
Perceeloppervlakte 251 m² - 272 m²
Woonoppervlakte 166 m² - 173 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.