Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

De Regent fase 1 - Energiekwartier, Poortwoning, 's-Gravenhage

€ 415.000 - € 430.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Poortwoning
Een bovenwoning, maar dan met de buitenruimte die u bij een benedenwoning zou verwachten. Dat is de Poortwoning, een woonhuis uniek in zijn soort. Er is er maar één van in De Regent I. Maar ook in de rest van Den Haag is de combinatie van stadswoning en zo’n riant ‘buiten’ een unicum.

De authentieke entree van de Poortwoning ligt aan ‘de binnenplaats’, in het rijtje van drielaagse...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Regent fase 1 - Energiekwartier, Poortwoning, 's-Gravenhage.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Zeeheldenkwartier
  5.695 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Zeeheldenkwartier
  5.800 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,4 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 214.000,-
 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenhage
  259.837 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenhage
  265.045 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.2 km

Uitgebreide omschrijving

Poortwoning
Een bovenwoning, maar dan met de buitenruimte die u bij een benedenwoning zou verwachten. Dat is de Poortwoning, een woonhuis uniek in zijn soort. Er is er maar één van in De Regent I. Maar ook in de rest van Den Haag is de combinatie van stadswoning en zo’n riant ‘buiten’ een unicum.

De authentieke entree van de Poortwoning ligt aan ‘de binnenplaats’, in het rijtje van drielaagse Terraswoningen. Hier bevindt zich ook uw berging, waar u uw fietsen kunt stallen en andere spullen kwijt kunt. Om naar uw woongedeelte te gaan, neemt u de trap. Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken, woonkamer en, direct daaraan vast, dat heerlijke terras. Op de tweede verdieping vindt u drie slaapkamers en een luxe badkamer. Er is ook een mogelijkheid tot het uitbreiden van de woning met een vierde laag, waar u nog eens twee slaapkamers kan maken.

Houdt u ervan om in de zon te ontbijten? Om vrienden uit te nodigen voor lunch in de tuin? Dat komt goed uit: het terras van de Poortwoning ligt op het oosten, waardoor u ’s ochtends en ‘s middags optimaal van de zon kunt genieten.

Bandbreedte totale V.O.N. prijs (inclusief parkeerplaats:
Bouwnummer 12 € 415.000,= tot € 430.000,=

Wil je de informatie over het project ontvangen? Neem dan contact op met de makelaar of meld je aan via de projectwebsite.

Wonen in De Regent I betekent: wonen in het hart van bruisend Den Haag, met alle voordelen van een buitenwijk. Hier hebben kinderen volop ruimte om veilig te spelen, zowel in Park de Verademing als op het groene speelpleintje voor de deur.
Tegelijkertijd bent u vlakbij de binnenstad, op steenworpafstand van het Westeinde aan de ene, en het hippe Zeeheldenkwartier aan de andere kant. De multiculturele Weimarstraat, de hippe Piet Heinstraat en het sfeervolle Prins Hendrikplein bevinden zich op vijf minuten fietsen. Binnen een kwartier bent u bij de duinen.

De Regent
Tussen de twee groene singels, de Van Boecopkade en de Noord-West Buitensingel, wordt De Regent gerealiseerd. Om te beginnen met De Regent I, een woonblok met twaalf ruime koopwoningen voor gezinnen. Het project wordt in Haagse stijl gebouwd. Statig, met oog voor detail. De koopwoningen in De Regent I zijn stuk voor stuk charmante, statige, Haagse huizen, met vele vierkante meters en een vrije indeling ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Geurst en Schulze. Elke koopwoning heeft een eigen privé parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Het Energiekwartier
Het Energiekwartier is hard op weg een van de meest gewilde woonwijken van Den Haag te worden. Woongebouwen Esperanto is in aanbouw, andere nieuwbouw wordt inmiddels bewoond door nieuwe bewoners die leven in de brouwerij brengen. Hier woont u op een locatie waar u geniet van rust, ruimte en buitenspeelmogelijkheden, met alle geneugten van de binnenstad om de hoek.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 415.000 - € 430.000
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Plaats 's-Gravenhage
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 275 m³ - 275 m³
Perceeloppervlakte 100 m² - 100 m²
Woonoppervlakte 102 m² - 102 m²

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.